İyi forumlar herkese. Akşam üzerine doğru durduk yere whatsapp mesajlarım gitmemeye başladı. Karşıdan gönderilen mesajlar geliyordu, bazen random şekilde bir mesaj karşıya iletildi. Daha sonrasında hiçbiri gitmedi. Bir çok kez silip kurduğumda İsim kısmından sonra durumu kontrol edin dedi. (Whatsapp düzgün çalışıyor yazıyor zaten) ve sürekli bağlantı sorunu verdi. Telefonu açtım kapattım, wifi kapatıp açtım, sitesinden uygulamayı indirdim, en son fabrika ayarlarına geri döndürdüm sonuç hiçbiri işe yaramadı. Rehberimden giden numaraları tekrar ekliyorum, whatsappta gözükmüyor. Yeni mesaj için kişilere gittiğimde senkronizasyon hiç durmuyor. Şuan mesajlar gidiyor fakat çok geç. Paylaştığım durumu ve diğer durumları indiremiyor. Kişiler ve mesajlar zaten gitti yedeklemeyi geri almıyor bağlantı sorunu veriyor direk. Çözüm ne olabilir
Mobil akşam internetim gelince kontrol etme fırsatım oldu. Mobil internete geçtiğimde sorun devam etmiyor. Kişiler senkronize edildi. Mesajlar normal şekilde iletiliyor. Fakat wifi de hala sorun devam ediyor( iki bilgisayarım da kullanıyorum sorun yok, diğer uygulama ve tarayıcılardada internetle alakalı bir sorun yok)
Tıpkısının aynısı bende oldu. 2 gündür kafayı sıyırıyorum yapmadıgım şey kalmadı. sadece evimdeki wifiden whatsapp a giremiyorum.her yerde girip evdeki wifiden girememek beni çileden çıkartıyor. Lütfen sorununuzu çözerseniz buraya yazın. sizin gibi ben de her şeyi yaptım fakat olmuyor. adsl in ayarlarına girdim ordan formatladım birkaç ayarını değiştirdim olmadı ttnet i aradım onlar sorun yok dedi. yapmadığım şey kalmadı lütfen yardım edin