Daha önce aldığım yedeği geri yüklemek için telefona önce whatsapp'ı kurdum daha sonra telefonumu PC'ye bağladım. Ama uygulamayı henüz çalıştırmadığım için Whatsapp klasörü yoktu doğal olarak. Telefonu yeniden başlatınca geldi. Bende Whatsapp kurulumu bittikten sonra uygulamayı açıp telefon numaramı girerek kurulumu tamamladım. Ve bu 18 gün boyunca bana mesaj atan kişi ve grup mesajlarının hepsi geldi. Yaklaşık olarak 9 kişi ve 4 grup toplamda 1700 küsür mesaj vardı. Bende telefonu yeniden başlattım pc ye bağladım bu yeni gelen mesajlarımın yedeğini aldım. ( "msgstore.db.crypt12") 282kb
Daha sonra uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ve telefon hafızasında Whatsapp klasörünün içindeki "Databases" klasörüne benim önceki 19MB lık "msgstore.db.crypt12" yedeğimi kopyaladım. Uygulamayı çalıştırdım ve yedeği geri yükle seçeneği ile telefonuma yükledim. 18 gün önceki tüm mesajlarıma ulaşmış oldum. Şimdi buraya kadar herşey normal ancak şöyle bir durum var. Bu önceki mesajlarımın üzerine yeni oluşan bu 282kb lık database dosyasını nasıl yazabilirim. Daha doğrusu önceki mesajlarıma yani 19Mb'lık önceki yedeğe telefonu kullanmadığım zamandaki gelen 282kb lık yedeği nasıl ekleyebilirim?