Şimdi Ara

Whatsapp'da felaket sarj gidiyor ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5 cihazımda whatsapp'da 2Dakikada %1 sarj gitmekde nerdeyse bu şekilde sarj dayanmaz batterydoctor u yükledim fakat tam olarak çözemedim ne işe yaradığını boşa para vermiş olacağım yani böyle giderse sarj dayandırmak mümkün değil yapabileceğim birşey varmıdır ?

• 1. Fişe takmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

1. Fişe takmak

Güzel espirinizi kendinize saklamanızda fayda var.
  • zaten whatsapp internet kullanan bir program normaldir yapacak birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

zaten whatsapp internet kullanan bir program normaldir yapacak birşey yok

whatsapp haricinde kullanabileceğim bu şekilde mesajlasabileceğim yani bir program varmı acaba böyle sarj gidiyorsa millet sabahtan akşama kadar whatsappdan mesajlasıp nasıl sarjlarını yetirebiliyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcalhan88

iphone 5 cihazımda whatsapp'da 2Dakikada %1 sarj gitmekde nerdeyse bu şekilde sarj dayanmaz batterydoctor u yükledim fakat tam olarak çözemedim ne işe yaradığını boşa para vermiş olacağım yani böyle giderse sarj dayandırmak mümkün değil yapabileceğim birşey varmıdır ?

Hocam EDGE ile kullan 3G ile değil. Internete girerken de 3G yi acarsın

• adamlar ne güzel telefon yapmış, bi batarya yapamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu karışık kullanıyorum ( Arama yapmak,Müzik dinlemek,fotoğraf çekmek,internette gezinmek,appstoreda gezinmek,özellikle whatsapp aktif kullanıyorum) 8 saat gidiyor toplamda bence gayet yeterli çünkü özellikli bir telefon yalnız şu ayarları yapıyorum : Navigasyon dışında gps kapalı,3g kapalı,parlaklık otomatik ama %35 40 civarlarına alıyorum.Aslında akıllı telefonların çoğu birbirine yakın süreler veriyor en fazla 45 dk veya 60 dk oynuyor olarak görüyorum .Umarım 12 15 saatlere çıkar temennim benimde ama eve gelene kadar yetiyor .Sabah 8 gibi çıkıyorum akşam 6 gibi geliyorum evime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 1 Mart 2013; 15:22:25 >
  • 2 dakikada 1% gitmesi normal değil
  • sadece whatsapp kullanımı için 3G yi kapatıp EDGE de kullan. whatsappda hiçbişey farketmezsin. %40 da pilden tasarruf edersin.
  • 3g açmanıza gerek yok edge ile zaten iyi çekiyor şarj düzelebilir
  • Hocam yapcak bişi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: This is it

sadece whatsapp kullanımı için 3G yi kapatıp EDGE de kullan. whatsappda hiçbişey farketmezsin. %40 da pilden tasarruf edersin.

+1
  • İyi yazmışsınız, güzel yazmışsınız 3g kapat edge kullan diyerek ama nişanlımda da i5 var, 3g sürekli açık, Whatsapp tango falan kurulu, yeri geliyor çok uzun olmasa da oyun da oynuyor ama akşam eve döndüğünde %30 üzeri şarj kalıyor. Bataryadan tasarruf etmek için herhangi bir uygulama da kurulu değil. Bence telefonu fabrika ayarlarına döndürüp sonra uygulamaları tek tek kurup bataryaya hangisi kötü etki ediyor ona bakmak lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

zaten whatsapp internet kullanan bir program normaldir yapacak birşey yok

whatsapp haricinde kullanabileceğim bu şekilde mesajlasabileceğim yani bir program varmı acaba böyle sarj gidiyorsa millet sabahtan akşama kadar whatsappdan mesajlasıp nasıl sarjlarını yetirebiliyor acaba.

ekran parlaklığı sıfır olsun ve edgede kullan
  • whatsapp ayarlardan gönderilen medyanın otomatik olarak indirilmesini kapatabilirsin. biri resim attığında otomatik inmemiş olur hem internet paketinden de tasarruf edebilirsin hocam.
    sohbet duvar kağıdını kaldırmayı deneyebilirsin.
    grup varsa sil mesela. bunlar uygulama içi yapabileceğin şeyler umarım faydası olur
  • sms kullan. espri mi kendime saklayayım mı bende?
  • quote:

quote:

1. Fişe takmak

Arkadaş sorunlu musun sen. Adam ne güzel cevap vermiş ya girmeyeceksin bu uygulamaya yada fişe takacaksın. Ne gibi bir cevap bekliyorsun senin için şarjının uzun gitmesini sağlayacak özel bir yazılım geliştirmemizi falan mı bekliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolonya

quote:

quote:

1. Fişe takmak

Arkadaş sorunlu musun sen. Adam ne güzel cevap vermiş ya girmeyeceksin bu uygulamaya yada fişe takacaksın. Ne gibi bir cevap bekliyorsun senin için şarjının uzun gitmesini sağlayacak özel bir yazılım geliştirmemizi falan mı bekliyorsun.

Ozaman sende ya girmeyeceksin bu konuya bir önerin yoksa yada böyle saçma sapan şeyler yazmayacaksın sarja takmayı bi sen mi akıl edebiliyosun 2dakikada %1 sarj gitmesi normal mi sence konuyla gram alakası olmayan bir insansın madem konuya hiç girme ekran parlaklığını en sonda olarak kullanıyordum yorumlardan sonra düşürdüm parlaklığı ve şuan eskisi gibi gitmiyor sarj 3g yide açmıyorum şuan düzeldi sms paketi yapmadığım için whatsapp kullanıyorum zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.