Şimdi Ara

WhatsApp güncellemeden sonra kullanım esnasında hoparlörden cızırtı geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar whatsApp güncellemeden sonra kullanım esnasında hoparlörden cızırtı geliyor. WhatsApp ten çıkınca tık sesi yapıp kesiliyor. Cızırtıyı hoparlörü kulağıma yanaştırınca duyabiliyorum. Sizlerde boyle birşey var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1320de temiz,sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 735 kullanırken geliyordu hala devam mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı sorun bende de mevcut ama w10 var ondan önce var mıydı bilmiyorum.
  • arkdaşlar dikkat ettim de sesin kullanılması gereken hangi uygulamayı açsam ses kısıkta olsa bu ses çıkıyor. whatsapp a özgü değilmiş....tuş kilidi sesinden sonra bile bu uğultu sesi 1-2 sn geliyor.bu yüzden telefonumu servise yollayacağım.
  • uygulamada sıkıntı var, iphone için de hem whatsapp, hem facebook için aynı sorun var uzun süredir.
  • Hoparlör aktif olduğu için geliyor o cızırtı. Dikkat ederseniz bildirim sesi bitince bir süre cızırtı geliyor sonra susuyor. Yani şöyle düşünün sesi oynatması için hoparlörü aktif ediyor cızırdıyor sesi oynatıyor, ses bitince hoparlörü kapatıyor cızırtı kesiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende hoparlör aktif değilken de ses çıkıyor...bir müzik açtım ama sesi kıstım hiç ses yok diyelim otomatik olarak bu cızırtı geliyor. birkaç arkadaşa sordum onlarda böyle birşey olmadığını söyledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.