Şimdi Ara

whatsapp hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
17.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba fazla bilgim yok bu uygulama hakkında.biriyle konuşurken karşı taraf çevrimiçi gözüküyor fakat gönderdiklerim tek tik gözüküyor.bu engellenmiş oldugumu mu gösterir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp: Çevrimiçi Olmasına Rağmen Tek Tik Alan Mesajlar

WhatsApp, dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biridir ve kullanıcılarına mesaj gönderme, sesli ve görüntülü aramalar yapma ve dosya paylaşma gibi çeşitli özellikler sunar. Ancak, bazen WhatsApp'ta bir kişiye mesaj gönderdiğinizde, mesajınızın yanında yalnızca tek tik görürsünüz, bu da mesajınızın henüz karşı tarafa ulaşmadığını gösterir.

WhatsApp'ta tek tik almanın birkaç olası nedeni vardır. Bunlardan biri, karşı tarafın şu anda çevrimdışı olmasıdır. Bu durumda, mesajınız karşı taraf çevrimiçi olana kadar sunucularda bekletilecektir.

Diğer bir olasılık ise, karşı taraf sizi engellemiş olmasıdır. Bu durumda, WhatsApp mesajınızı bu kişiye asla teslim etmeyecektir.

Ancak, karşı taraf çevrimiçi görünmesine rağmen tek tik alıyorsanız, bunun birkaç farklı nedeni olabilir:

• İnternet bağlantısı sorunları: Karşı tarafın veya sizin internet bağlantınız zayıf veya dengesiz olabilir.
    • WhatsApp sunucu sorunları: WhatsApp sunucularında geçici bir arıza olabilir, bu da mesajların gecikmesine neden olabilir.
    • Uygulama hataları: WhatsApp uygulamasında bir hata olabilir, bu da mesajların doğru şekilde gönderilmesini engelleyebilir.

Tek tik sorununu çözmek için yapabileceğiniz birkaç şey vardır:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse yeniden başlatın.
    • WhatsApp uygulamasını kapatıp tekrar açın.
    • Telefonunuzu yeniden başlatın.
    • WhatsApp'ın en son sürümüne güncelleyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, WhatsApp destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tek tik mesajın gönderildiğini 2 tik mesajın iletildiğini gösteriyor. engellendiğin zaman last seen görünmez.
  • karşımdaki çevrimiçi last seen i görüyorum fakat yazdıklarım tek tik gösteriyor bu engellendiğim anlamına mı gelir?
  • hayır mesajın karşı tarafa iletilmediği anlamına geliyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosheykeli

karşımdaki çevrimiçi last seen i görüyorum fakat yazdıklarım tek tik gösteriyor bu engellendiğim anlamına mı gelir?

HAYIR DOSTUM GONDERİLİYOR AMA KIZ OKUMUYOR YANİ :D
  • eğer çevrimiçiyse zaten çift tık olması gerekmiyor mu? engellenmenin tek belirtisi lastseen i görmemek mi?
  • kardesim serverda sorun vardır iletilmemiştir. engellenmediğin kesin. rahat ol gider 3 5 dk sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uçak moduna falan almıştır. 3g kapatmıştır açarsa gelir. engellemişse last seen görmezsin ama eğer engelledikten sonra konuşma sayfasını kapamadıysan görürsün. sen en temizi rehberinden sil bir daha ekle foto moto görmüyorsan engellemiştir.
    ekşi sözlükte de böyle yazmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

kardesim serverda sorun vardır iletilmemiştir. engellenmediğin kesin. rahat ol gider 3 5 dk sonra.

Benim 1 haftadır gitmiyor mesajı yolladığım kişi hergün giriyor son görülmesini görüyorum, arada çevrimiçi bile yakalıyorum ama hala tek tıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

quote:

kardesim serverda sorun vardır iletilmemiştir. engellenmediğin kesin. rahat ol gider 3 5 dk sonra.

Benim 1 haftadır gitmiyor mesajı yolladığım kişi hergün giriyor son görülmesini görüyorum, arada çevrimiçi bile yakalıyorum ama hala tek tıkta

hacı engellense last seen görünmüyor. ben bu işte doktora yaptım her hafta engelleniyorum sonra açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu uygulamayi bugun yukledim cok kullanma vaktim olmadi acaba sadece cevrimici kisileri gorebilecegimiz bi ayari var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

quote:

hacı engellense last seen görünmüyor. ben bu işte doktora yaptım her hafta engelleniyorum sonra açılıyor.

Doğrudur dediğine itiraz etmiyorum zaten biliyorum

Konuyu açan arkadaşın durumuyla aynı sanırım benimkide 1 haftadır gitmiyor yolladığım mesajlar kişi hergün giriyor son görülme görünüyor ama yolladıklarım tek tik hep

• tek tık gönderilmi oluyor 2 tık okunmuş oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

tek tık gönderilmi oluyor 2 tık okunmuş oluyor

http://www.whatsapp.com/faq/tr/general/20951546/

araştır kardeşim.
  • Arkadaşlar merhaba, whatsapp'da profil resmimi kaldırdım geri resim ekleyemiyorum. Sorun tam anlamıyla şöyle resmi kaldırdım yeni resim eklemek için temsili resmin üzerine tıkladığım da telefon direkt kameraya geçiyor telefonun galeriye gitmesi lazım değil mi? İlla resmi çekip mi koymam gerekiyor??? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kms2007

Arkadaşlar merhaba, whatsapp'da profil resmimi kaldırdım geri resim ekleyemiyorum. Sorun tam anlamıyla şöyle resmi kaldırdım yeni resim eklemek için temsili resmin üzerine tıkladığım da telefon direkt kameraya geçiyor telefonun galeriye gitmesi lazım değil mi? İlla resmi çekip mi koymam gerekiyor??? :(

Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet'e gir.Whatsapp'a girince "veri'yi sil" var.Ona bas,uygulama resetlenir,yeni kurmuşsun gibi olur.Birde öyle dene.Büyük ihtimal olacaktır.Bende de olmuştu çünkü,olmazsa varsayılan ayarını temizleriz geri dönüş yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2ndCitySavior

quote:

Orijinalden alıntı: kms2007

Arkadaşlar merhaba, whatsapp'da profil resmimi kaldırdım geri resim ekleyemiyorum. Sorun tam anlamıyla şöyle resmi kaldırdım yeni resim eklemek için temsili resmin üzerine tıkladığım da telefon direkt kameraya geçiyor telefonun galeriye gitmesi lazım değil mi? İlla resmi çekip mi koymam gerekiyor??? :(

Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet'e gir.Whatsapp'a girince "veri'yi sil" var.Ona bas,uygulama resetlenir,yeni kurmuşsun gibi olur.Birde öyle dene.Büyük ihtimal olacaktır.Bende de olmuştu çünkü,olmazsa varsayılan ayarını temizleriz geri dönüş yaparsın.

Uygulamara girip verileri temizle dedim geri girdim whatsapp'a ama yine aynısı oldu direk kameraya geçiyor nedense. :(

• Merhaba arkadaşlar bende aynı sorunu yaşamıştım ve çözümünü buldum. Aşağıdaki linkde yapılması gerekenler mevcut; Bir bakın isterseniz.
    http://teknocard.com/whatsapp-mesaj-gitmiyor-cozum/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.