Şimdi Ara

Whatsapp kapatma yolunu buldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim telefonum x3-02. Şu whatsapp'ın nasıl kapatılacağını bulmak için dolaşmadığım site kalmadı.

Geçenlerde telefonuma wechat yükledim.
    Programı açmaya çalıştığımda telefon şöyle bir uyarı verdi:
    Çok fazla uygulama açık kapatılacak bir uygulama seç?
    Ben de evet dedim.
    Açık uygulamaları gösteren bir sayfa açıldı. Uygulamalar şöyleydi.
    Sohbet
    Bildirimler
    Topluluklar
    Whatsapp

Ben de oradan Whatsapp seçtim. İşe yaradı.
    Belki sizin de işinize yarar diye yazdım.

• Bu olay tam kapatmak değil ki.Nokia'nın s40 Serisi telefonlarında aynı anda çok program açınca otomatik olarak görev yönetici açılıp çalışan programları kapatmanızı istiyor.Normal zamanlarda görev yöneticisini açmak imkansız.
  • Aynen sırf onun için wechat silmiyorum. Yoksa kullanan arkadaşım falan yok. S40 için avantajı yok. Sallayıp denk getirme muhabbeti falan yok. Whatsapp kapatmak için kullanıyorum. Kontörlerim gitmiyor. Rahatım :d
  • sağolasın ya senin sayende bende whatsap kapattım wechat yükledim açtım görev yönetici açıldı anca öyle kapattımbunun yüzünden 3tl kontörüm gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

sağolasın ya senin sayende bende whatsap kapattım wechat yükledim açtım görev yönetici açıldı anca öyle kapattımbunun yüzünden 3tl kontörüm gitti

Güzel oluyor. Kontör yüklediğimde silip, kontör bitince kaldırıyordum. Ondan daha kolay bir yöntem en azından
  • "Le Start Stop" diye bir programla çözüme ulaştım ben arkadaşlar.
  • pentagram_31 P kullanıcısına yanıt
    Program ücretli mi? Telefonun işletim sistemi neydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Program ücretli değil, telefonum Nokia 5800 XM, sanırım link paylaşmam doğru değil ama program tam olarak şöyle geçiyor, "LeStartStop EN v1.02"
    @sysrap96
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.