Şimdi Ara

Whatsapp'la ilgili bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben birşey sormak istiyorum. Bazı telefonlarda aranınca whatsapp'da otomatik olarak çevrimiçi olunuyormuş doğru mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsizforumcu -- 15 Eylül 2013; 21:17:34 >

• O sorun sadece Android'de var galiba bir de uygulamaları kapatsan bile geri açılıyor ya o yüzden WhatsApp'ta açılıyor çevrim içi gözüküyorsun ama pek problem değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

O sorun sadece Android'de var galiba bir de uygulamaları kapatsan bile geri açılıyor ya o yüzden WhatsApp'ta açılıyor çevrim içi gözüküyorsun ama pek problem değil.

Blackberry de var diye duydum doğru mudur? birde telefona çağrı gelince telefonun açılıp wifi'ye bağlanması, böylece arka planda çalışan whatsapp'in da buna bağlı olarak açılıp çevrimiçi gözükmesiyle ilgili olabilir mi bu durum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsizforumcu

quote:

O sorun sadece Android'de var galiba bir de uygulamaları kapatsan bile geri açılıyor ya o yüzden WhatsApp'ta açılıyor çevrim içi gözüküyorsun ama pek problem değil.

Blackberry de var diye duydum doğru mudur? birde telefona çağrı gelince telefonun açılıp wifi'ye bağlanması, böylece arka planda çalışan whatsapp'in da buna bağlı olarak açılıp çevrimiçi gözükmesiyle ilgili olabilir mi bu durum??

Bilmiyorum bence alakası yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adsizforumcu

quote:

Bilmiyorum bence alakası yok.

Olması mantıklı gelmiyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.