Şimdi Ara

whatsapp mesajlarımı bilgisayarda okumak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sekamun aleykum herkese merhabalar öncelikle. acil bir yardıma ihtiyacım var. 2015'te telefonuma format atmak zorunda kaldığım için format atmadan önce telefondan direkt whatsapp'ın phone ve sd kart dizinlerini kopyaladım ve bilgisayara attım ancak hala geri getiremedim ve benim çok önemli bir durum var şu anda.
    benim bu mesajları bilgisayarda okumam gerekiyor bu mümkün müdür?

msgstore.db.crypt8 ve bunun devamında tarihlenmiş olarak 6-7 dosya daha bulunmakta. yalnız bu işlemi yaparken data'dan key falan dosyası da almam gerekiyormuş ben onu alamadım maalesef. bilmiyordum o zaman.

şimdi benim bu mesajları geri getirmem mümkün müdür? mümkün ise nasıl mümkündür lütfen yardımcı olunuz arkadaşlar.

http://i.imgur.com/1NlXsIs.png

işte bu resimdeki dosyalar ve sd kartta birkaç log dosyası mevcut o kadar. nasıl geri getirebilirim mesajları, konuşmaları gerçekten önemli benim için..
    yardımcı olursanız çok sevinirim.

edit: telefonum s3 mini tarzı bir telefondu bu arada. umarım yardımcı olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral4fero -- 6 Ağustos 2016; 19:56:48 >

• Telefonuzu suanda kullanabiliyorsaniz whatsapp web hizmeti var ama ne demek istedignizi tam olarak anlayamadim kusura bakmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı telefondan PDF okumak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.