Şimdi Ara

Whatsapp Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Blackberry Bold 9700 kullanıcısıyım.Yaklaşık 1 aydır whatsapp programını kullanıyorum.Yurtdışındayım.Adres listemdeki 2 kişi whatsapp kullanmalarına rağmen ben onları göremiyorum.Hatta 1 tanesi beni görüyorken bana mesaj atabiliyorken ben ancak o pencere açtığında ona mesaj atabiliyorum.Diğer arkadaşımı ne ben görüyorum ne o beni görüyor.Bu kişilerden biriyle aynı ülkedeyiz diğeri Türkiye'de.Ancak +90 lı şekilde numaralar o konuda sıkıntı yok.Bunun nedeni ne olabilir acaba?Refresh de yapsam silsem programı tekrar da yüklesem o 2 kişi bende gözükmüyor..

• Bir mesajda okumuştum sanırım yanlış hatırlamıyorsam numaralar +90 ile başlamamalı diyordu, ama yurtdışındaymışsınız onu nasıl yapacaksınız bilemedim.

Bendede şöyle bir sorun var Whatsapp arada bi mesaj alıp göndermeye başlıyor 1 saat falan sonra kapanıyor 2-3 gün, bende bunu çözemedim. Bis'siz kullanıyorum, wifi açıkken whatsapp kafasına esince çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frturk

Bir mesajda okumuştum sanırım yanlış hatırlamıyorsam numaralar +90 ile başlamamalı diyordu, ama yurtdışındaymışsınız onu nasıl yapacaksınız bilemedim.

Bendede şöyle bir sorun var Whatsapp arada bi mesaj alıp göndermeye başlıyor 1 saat falan sonra kapanıyor 2-3 gün, bende bunu çözemedim. Bis'siz kullanıyorum, wifi açıkken whatsapp kafasına esince çalışıyor.

whatsapp'ın sitesinde aksine + ülke koduyla başlamalı diyor "This issue rarely happens since our app is quite smart, but in case you do run into this problem, make sure your friend's phone number is saved in your Address Book with a full international format starting with the + sign."

en çok da iş dolayısıyla konuşmam gereken iki kişi..çok sinir bozucu bir durum 1 aydır çözüm bulamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: hihaoo

quote:

Orijinalden alıntı: frturk

Bir mesajda okumuştum sanırım yanlış hatırlamıyorsam numaralar +90 ile başlamamalı diyordu, ama yurtdışındaymışsınız onu nasıl yapacaksınız bilemedim.

whatsapp'ın sitesinde aksine + ülke koduyla başlamalı diyor "This issue rarely happens since our app is quite smart, but in case you do run into this problem, make sure your friend's phone number is saved in your Address Book with a full international format starting with the + sign."

en çok da iş dolayısıyla konuşmam gereken iki kişi..çok sinir bozucu bir durum 1 aydır çözüm bulamadım...

Benim rehberimdeki hiçbir numara + ile başlamazken listemde 8 kişi görünmekte.

Ayrıca LiveProfile adlı programı araştırın isterseniz. www.liveprofile.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frturk -- 23 Eylül 2011; 15:42:56 >

• merhaba bendede benzer sorun vardı . ben düzelttim tabi eger android kullanıyorsanız. ilk whatsapp ın ayarlarına giriosunuz sonra kişiler daha sonra tüm kişileri göster yanındaki tiki acıosunuz bende halloldu. insallah sizdede düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.