Bildirim
Whatsapp samsung
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet kullanabilirsin.
Hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Krst_
Evet kullanabilirsin.
Hayırlı olsun.
Peki hocam android markette ben bulamadim annem galaxy s kullanuyor farkli bir yontemmi var? -
quote:
Orijinalden alıntı: Resurrections
quote:
Orijinalden alıntı: _Krst_
Evet kullanabilirsin.
Hayırlı olsun.
Peki hocam android markette ben bulamadim annem galaxy s kullanuyor farkli bir yontemmi var?
https://market.android.com/details?id=com.whatsapp&feature=search_result -
Merhaba Arkadaşlar bende Galaxy s2 Kullanıyorum WhatsApp Kullanıyorum Fakat Wfi Aktif olmadan Sms Gitmiyor , Nokia ,İphone, Bllackbary Bunlarda Wifi açık olmadan ucretsiz sms gidiyor bu nasıl oluyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: meselem
Merhaba Arkadaşlar bende Galaxy s2 Kullanıyorum WhatsApp Kullanıyorum Fakat Wfi Aktif olmadan Sms Gitmiyor , Nokia ,İphone, Bllackbary Bunlarda Wifi açık olmadan ucretsiz sms gidiyor bu nasıl oluyor ?
cep tefonundaki edge yada 3g interneti kullanıyordur..
internet paketi olması gerekir -
quote:
Orijinalden alıntı: nihat1551
quote:
Orijinalden alıntı: meselem
Merhaba Arkadaşlar bende Galaxy s2 Kullanıyorum WhatsApp Kullanıyorum Fakat Wfi Aktif olmadan Sms Gitmiyor , Nokia ,İphone, Bllackbary Bunlarda Wifi açık olmadan ucretsiz sms gidiyor bu nasıl oluyor ?
cep tefonundaki edge yada 3g interneti kullanıyordur..
internet paketi olması gerekir
edge nedir ? -
internet :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- samsung tuşlu telefon ses açma
- samsung ses arttirma kodu
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- samsung s24 plus özellikleri
- exynos 2400
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X