|
Bildirim
Telegramdan Whatsapp a geçince taş devrine dönmüş gibi oluyorum şahsen.
|
İyide bunlar zaten yıllardır telegramda var
|
Whatsapp Telegram dan daha iyi değil, tamam ,bizde biliyoruz.
Genele bakarsak insanların aradığı basit arayüzü olan, mesaj foto video gönderebilceği bi uygulama.Whatsapp da bunu başararak genele hitap etti.Whatsapp ı 10 yaşında biride 50 yaşında biride kolaylıkla kullanabiliyor. Populeriteyi yakaladı sadece.Olay bundan ibaret. Düzen.:İmla |
YEDEKLEME KOLAYLIĞI SUN PC YE BAĞLADIĞIMDA SOĞBETİ YEDEKLEYİP BAŞKA TELEFONA ATABİLEYİM BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIP DURUYORLAR
|
Telegram güzelleyen var mı diye geldim, varmış. Whatsapp yenilik konusuna neden başkası güzellenir anlamış değilim.
|
Kimse kullanmıyor ki telegramı. Annemiz, babamız, yakınlarımız, akrabalarımız telegramı duyan eden yok. Önemli olan popüler olması ve herkese ulaşmak. |
WP kadar aktif kullanılsa bir daha kimse WP’ın yüzüne bakmaz.
|
5 6 senedir telegram var bende borsa işleri için. Üstüne para verseler kullanmam. Bu kadar kötü bir arayuze sahip olur bir program. Zaten avrupa ve ABD orijinli olmayan bir app'e de guvevnmem. Bak ayın siz burada telegram guzellemesi yapanlara, hepsi ergen genç kız gibi gizli gizli whatsapp kullanıyor whatsapp ile yatıp kalkıyor.
Maalesef whatsapp bir çok yeniliği 5 sene önce dahi getirebilirdi ama yavaş olmakla birlikte sağlam getiriyor. Sonuçta dünyada en çok kullanılan mesaj app'i. Bu kadar dikkatli olması da normal sanirim |
benim bazı arkadaşlar Signal diye çıldırıyolar, yükledik, abi uygulama bi acayip. durup dururken mesaj atmamaya başlıyo ve neden atmadığını söylemiyo, sadece: "atarken sorun oluştu" diyo. meğerse güncelleme zamanı gelince böyle yapıyomuş. kaç kere aynı şey oldu, güncelliyorum düzeliyo.
bide mesela metrodayken mesaj yazdın ve o sırada internet çekmiyor olduğu için mesajın gitmedi, sonra o mesaj hep öyle "gönderilemedi" statüsünde kalıyo. internet bağlantısı geri geldiğinde mesajı otomatik göndermesini beklersin ama göndermiyo. senin tek tek elle o mesajları bulup, üzerlerite tek tek tıklayıp, "tekrar göndermeyi dene" butonuna basman gerekiyo. kullanışlılık açısından rezil bi uygulama. en son arkadaşlara rest çektim, uygulamayı kapattım. arkadaşlar da ısrarla: "bizim Signal'de sorun yok, sorun sende" diyolar. ulan banane ! ben son kullanıcıyım. sorun onda yokmuş da bende varmışmış. banane! sorun olmasın. hayır sanki devlet sırrı yazıyoz haa, altı üstü ayda bi muhalif mesaj yazan adam hemen Signal diye çıldırıyo. sokarım böyle işe. şimdi tekrar whatsapp'dan mesajlaşıyoz, mis gibi, hiç sorun yok. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kimse kullanmıyor ki telegramı. Annemiz, babamız, yakınlarımız, akrabalarımız telegramı duyan eden yok. Önemli olan popüler olması ve herkese ulaşmak. |
Yenilikler gelişmeler gelmesi güzel wp için. Milyonlarca insan hala wp kullanıyor ben dahil. Zamanla daha gelişirse çok iyi olur. Sanırsam anket özelliği hala gelmedi gelecek. Birde bu çözünürlük düşüşü sorunu ortadan kalkacak wp den fotoğraf ve video atınca. Bunlar düzelse zaten geri kalan özellikler kimsenin umrunda değil en çok acil anket özelliği ve çözünürlük düşmemesi... |
|
Bu alem bunu pek tutmadı gibi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 16 Şubat 2023; 17:34:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |