Şimdi Ara

Whatsapp'ta yaşadığım ilginç durum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bir şahıs var, şahıs bende ekliydi kişilerde gözüküyordu. Neyse Whatsapp girdim kişilerde yok, aynı zamanda davet et kısmında dahi gözükmüyor. Engelledi desem, arkadaşa dene dedim onda da kişiler kısmına gelmiyor. Tuhaf kısım Whatsapp'ı komple silmiş olsa davet et kısmında numarası gözükürdü. Bu durum nedir?

• Arkadaşın yok olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

Şimdi bir şahıs var, şahıs bende ekliydi kişilerde gözüküyordu. Neyse Whatsapp girdim kişilerde yok, aynı zamanda davet et kısmında dahi gözükmüyor. Engelledi desem, arkadaşa dene dedim onda da kişiler kısmına gelmiyor. Tuhaf kısım Whatsapp'ı komple silmiş olsa davet et kısmında numarası gözükürdü. Bu durum nedir?

Whatsapp hesabını silmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: alhnakbb

quote:

Şimdi bir şahıs var, şahıs bende ekliydi kişilerde gözüküyordu. Neyse Whatsapp girdim kişilerde yok, aynı zamanda davet et kısmında dahi gözükmüyor. Engelledi desem, arkadaşa dene dedim onda da kişiler kısmına gelmiyor. Tuhaf kısım Whatsapp'ı komple silmiş olsa davet et kısmında numarası gözükürdü. Bu durum nedir?

Whatsapp hesabını silmiş

Ama mesela Whatsapp hesabını kökten silse, bu Whatsapp'ta kişiler kısmında en altta davet et kısmında çıkması gerekmez miydi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alhnakbb

quote:

Whatsapp hesabını silmiş

Ama mesela Whatsapp hesabını kökten silse, bu Whatsapp'ta kişiler kısmında en altta davet et kısmında çıkması gerekmez miydi ?

Onu ben bilmem mark bilir.
    konu kilit üye ban

• seni engellemiştir. arkadaşının rehberinde kayıtlı olmadığından onda gözükmüyordur

• o degilde bnde de degisik bi durum var biriyle konusuyorum iste karsidaki watsaptan cikinca son gorulme tarihini gosteriyor ama saat yanlis yani saat 11:50 diyelim son gorulmede 11:57 veya 12:00 gozukuyor ne is anlamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok İlginç Twitter Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.