Şimdi Ara

whatsapptan mp3 nasıl gonderiyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 920ye sahibim 8.1yuklu bu haftaki whatsapp guncellemesini de aldım fakat telefonu aldığımdan beri whatsapptan mp3 gonderemiyorum medya göndermeye basınca ses e dair hiçbir şey çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En son whatsappi wp de 5ay once kullanmistim. O zamanda mp3 gonderilemiyordu. Hala bir degisiklik yapilmadiysa ayip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 3 Kasım 2014; 23:29:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Göndermiyorum bu kadar basit .

• kaç kere burda yazdım arama tusunu kullansanız bulucaksınız, uzantısını .mp4 yapım video uzantısı yani.
  • mp4 yaptigim halde video listesinde çıkmıyor
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Adam mp3 göndermek istiyor, gönderilmiyor diyeceğine laf salatası yapma vatandaşa. Ayrıca senin gibi gereksiz birinin mesajlarını bir daha görmemek için blokluyorum..

• Hocam üzülmeyin w10 ile herşey düzelir (!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl gonderilicegini acıkladık arasın bulsun, biz cozum gosteriyoruz kız gibi sızlanmıyoruz
  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt
    MP4 yapıp Pictures\Whatsapp klasörü içerisine taşıyın. Sonrada Whatsapp ta ekleme attachment düğmesine basınca Videos seçince görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Nasıl gonderilicegini acıkladık arasın bulsun, biz cozum gosteriyoruz kız gibi sızlanmıyoruz

Hocam birşeyler biliyor olabilirsin, hatta herşeyi biliyor olabilirsin ama insanlara bu şekilde davranma hakkını kendinde göremezsin. Ya yardımcı olun yada susun...

"Kendisine bir ilim sorulup da bunu gizleyen kimseye kıyamet gününde ateşten bir gem vurulacaktır." (İbn Mâce, Hâkim) Hadisi Şerif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 4 Kasım 2014; 21:28:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.