herkese merhaba. konu başlığında da belirttiğim üzere, whatsapp çalıştıraiblecek en düşük iphone modelini arıyorum. oyun oynanmayacak, telefon amaçlı kullanılacak, mesaj gönderimi yapılacak, whatsapp üzerinden mesajlaşma gerçekleştirilecek. fotoğraf kalitesi 1. sırada değil, pil ömrünün mümkünse 1 günü çıkarması öncelikli tercihimdir. bu tarz bildiğiniz bir model varsa, görüş ve fikirlerinizi paylaşmanız makbule gececektir. şimdiden teşekkürler... |
whatspp çalıştırabilecek en düşük iphone?
-
-
Kayınço 3 ay öncesine kadar 6s kullanıyordu. Whatsapp instagram da yüklüydü. Tabi sıfırdan bir iCloud hesabı ile bu uygulamaları desteklemiyorsa indiremezsiniz ama destekleyen bir cihaza indirip diğer cihazda eski sürümünü indirerek kullanabilirsiniz
6s plus daha uzun pil ömrüne sahip olur haliyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 30 Ağustos 2024; 14:54:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cevap için teşekkürler.
esasen bir daha düşündüm, aslında whatsapp çalıştırmasa da olur.
pil ömrü iyi olan eski bir iphone da işimi görür. mesaj alıp verse yeterli olur.
sıfır, nispeten ucuz ve iyi bir pil ömrü olan eski bir iphone modeli var mı bildiğiniz?
-
Ben o kadar eski bir telefon almak zorunda olsaydım faceid’ye alıştığım için X’ten aşağı almazdım. Tabi bu benim kriterim, kullanmayı düşünerek yazdım. Sizin hangi amaçlar için kullanacağınız daha önemli. Mesaj atsın, arama yapsın. Bir de konuma erişebileyim diyorsanız 8 plus fena olmaz(çocuk için). Şarj sömürür çünkü
çocuk için değil aslında, yalnızca ben kullanacağım.
çift hatlı android'deki ikincil hattı buna takıp kullanmak istiyorum.
mesaj alıp verebilme özellikleri benim için önemli. özellikle mms.
tabi gün içinde sürekli şarj etmek de istemiyorum. bir günü tam çıkarsın yeterli olur.
hoş masada standby'da duracağı için muhtemelen çıkartır da tahminimce.
teşekkürler öneri için. x baktım ama biraz pahalı geldi. eski modellere yönelsem mesela 6 veya 7 gibi, pil olarak zayıf mı kalır? onlar nispeten biraz daha ucuz... tabi sıfır bulabilirsem...
-
Sıfır bulamayabilirsin. Koleksiyonluk oldular artık. Plus modelleri işinizi görür. 8 Plus olursa hızlı şarj desteği de var. Tabi pili değişmiştir bu zamana kadar alırken kontrol etmek gerekir
tamam. teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X