Şimdi Ara

whatssup bilgisayarda kullanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • whatssup ı desktop bilgisayara kurmak istiyorum arkadaşlar bunu nasıl yapabilirim?

bilgisi olan varmı?

whatssup ın ana sayfasında cep telefonu icin oldugunu soyluyor..

fakat merak ettim bilgisayarımdan whatssup ı nasıl kullanabilirim.

yardımcı olabilirseniz sevinirim..

• Bu linke tıklarsan tarayıcı üzerinden kullanabilirsin.Ancak telin açık olmalı aksi taktirde mesajlaşamazsın.
  • Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt
    cebimde whatssup yuklu degil.. o yuzden bilgisayardan kullanmak istiyorum..

bu mumkun mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumhasan

cebimde whatssup yuklu degil.. o yuzden bilgisayardan kullanmak istiyorum..

bu mumkun mu acaba?

Bildiğim kadarıyla öyle birşey mümkün değil ama BlueStacks bunu deneyebilirsin.
  • Bir tane site vardı, kendi hatları üzerinden insanlara whatsapp kullandırıyordu farklı telefon numaları ile bu sayede aslında whatsapp destek platformu kuruyordu. Araştırırsan bulabilirsin. Ancak ciddi de bi fiyatı vardı

Andy the Android Emulator kullanmayı da deneyebilirsin belki bir iki ufak trik ile orada da çalışabilir.
  • Android emulator ile mümkün hocam.
  • bluestack ile gayet mümkün, voxox ile de sanal numaralar (sahte numaralar ) üzerinden whatsapp kullanabilirsin .
  • Beyler konuyu tekrar açmak yerine yukarı taşımak istedim. Android telefonum garantiye gitti whatsapı bilgisayarda nasıl açacağım mümkün mü?
  • respectable_man kullanıcısına yanıt
    Bluestack emülatörü ile açabilirsiniz. Benim de telefon servisteyken açmıştım. Samsung s5 cihazı olarak görünüyor google'da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Bluestack emülatörü ile açabilirsiniz. Benim de telefon servisteyken açmıştım. Samsung s5 cihazı olarak görünüyor google'da.

Hocam kod falan istemiyor demi hani whatsapp webe girerken taratmamızı istiyor hani?
    Hocam whatsapp'ı açıp numaranızı girin. Daha sonra hattınızı başka bir telefona takıp onay kodunu bekleyin. Kod gelince whatsapp'a girip kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Hocam whatsapp'ı açıp numaranızı girin. Daha sonra hattınızı başka bir telefona takıp onay kodunu bekleyin. Kod gelince whatsapp'a girip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam sayenizde hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp pc var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.