Şimdi Ara

WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR ABRA A7 V6.2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Abra a7 v6.2.1 serisine sahip olanlar bu mavi ekranı alıyormusunuz? lütfen bu seriye sahip olanlar cevap yazsın. Çünkü bu mavi ekranı 1 hafta arayla 3 kez aldım Monster Müşteri Hizmetlerini 2.kez aldığımda aramıştım bana dedilerki işletim sistemi ile ilgili bir sorun format atın dediler ve dediklerini yaptım ama yine aldım. Bu Mavi ekranın detaylarını resim olarak paylaşıcam lütfen bu sorunu yaşıyanlar varsa cevap yazsın.
     WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR ABRA A7 V6.2.1 WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR ABRA A7 V6.2.1

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlut12626

Arkadaşlar Abra a7 v6.2.1 serisine sahip olanlar bu mavi ekranı alıyormusunuz? lütfen bu seriye sahip olanlar cevap yazsın. Çünkü bu mavi ekranı 1 hafta arayla 3 kez aldım Monster Müşteri Hizmetlerini 2.kez aldığımda aramıştım bana dedilerki işletim sistemi ile ilgili bir sorun format atın dediler ve dediklerini yaptım ama yine aldım. Bu Mavi ekranın detaylarını resim olarak paylaşıcam lütfen bu sorunu yaşıyanlar varsa cevap yazsın.
     WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR ABRA A7 V6.2.1 WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR ABRA A7 V6.2.1

araştırmalarıma göre hdd hatası gibi gözüküyor .

linke bir bakın belki yardımcı olur .

Olmassa servisi arayın .

http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-gaming/wheauncorrectableerror-mavi-ekran-hatas%C4%B1/9cc59494-b4db-4112-be0c-e90cc2d82ab0?auth=1

Abra serisi kullanıyorum mavi ekranla çok uğraştım şuan yeni touchpad driveri çıktı şimdilik mavi ekranlardan kurtulduk .

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemi ssd diskimde kurulu ki ssd'de zaten bad sector olmaz. Yani bu sorun bende harddiskden kaynaklanmıyor başka bir sebebi var ama daha anlayamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlut12626

İşletim sistemi ssd diskimde kurulu ki ssd'de zaten bad sector olmaz. Yani bu sorun bende harddiskden kaynaklanmıyor başka bir sebebi var ama daha anlayamadım :(

Servise gönderin incelesinler buradan çokta yapacak birşey yok .
  • Açıklamada sorunun kaynağı tanımlanmamış bir driver olabilir deniyor. Bütün driverlarınızı kontrol ettikten sonra düzelmezse servise yollayın hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.