Şimdi Ara

Wi-Fi Direct

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Wi-Fi Direct  Wi-Fi Direct  Wi-Fi Direct  Wi-Fi Direct

Belki aramızda bilmeyen arkadaşlar vardır diyerek bilgilendirme amaçlı bir konu açmak istedim.

Akıllı telefonlar arasında dosya paylaşımı yapmak için kullandığımız en bilinen yöntem Bluetooth teknolojisidir. Yalnız bir çok arkadaşımızın bilmediği bir başka teknoloji de var: Wi-Fi teknolojisi. Bu teknolojiden faydalanmak için dosya (resim, fotoğraf, müzik vb.) gönderimi yapacağımız telefonun ayarlar kısmından wi-fi sekmesine girerek wi-fi direct öğesine tıklıyoruz, dosya göndereceğimiz cihazda ise göndereceğimiz dosyaları seçerek paylaşım sekmesinden Wi-Fi direct öğesine basıp diğer cihaza bağlantı sağlıyoruz ve 1 gb gibi dosya büyüklüklerini aşağı yukarı 30 sn. gibi kısa bir sürede gönderebiliyoruz.

Ne işe yaradığını bilmeyen yada farkında olmayan arkadaşlar için umarım faydası dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrasln -- 29 Temmuz 2013; 2:58:39 >

• Bunu bilmiyordum teşekkürler.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony den samsunga veya farklı cihazlar arasında wifi direct ile dosya aktarımını başaran oldumu.
    ben arkadaşıma film atmak istedim onunki sony z3 benim telefon NOTE 2 ama dosya aktarımı başarısız oldu diyor.
    aslında iki cihazda birbirini görüyor mesele dosya alımına gelince olmuyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.