Şimdi Ara

Wi-Fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm iPhone 7plus kullanıyorum Wi-Fi ‘e bağlı telefon burada sorun yok ama telefonu kilit moduna aldığım zaman Wi-Fi gidiyor hücresel veri aktif oluyor kilidi açtığım zaman hücresel veri görünmeyip Wi-Fi geri geliyor bu Wi-Fi özellikle kilit moduna aldığım zaman neden kayboluyor yardım edermisiniz bu durum nasıl düzelir.?

NOT: Normalde aynı konuyu mobil cihaZlar bölümüne açtım ama cevap alamadım konu dışı off topic bölümü aktif kullanıldığı için daha iyi görülür diye buraya açtım bide konu çok acil yardımcı olursanız sevinirim Kardeşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oflufatih61 -- 28 Mart 2019; 0:4:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• www.imobie.com
    How to Fix Wi-Fi Disconnects When iPhone Is Locked - iMobie Inc.
    https://www.imobie.com/support/wifi-disconnects-when-iphone-is-locked.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmynick

https://www.imobie.com/support/wifi-disconnects-when-iphone-is-locked.htm
    Bu İngilizce ben Türkçe biliyorum 😂

• cihaz uykuya geçince wifi yi kapat şekilde ayarlanmıştır. Ekranı açınca uykudan uyanıyor wifi aktif oluyor işte tekrar. Androidde wifi ayarlarında oluyor ama iphone hiç kullanmadım bilmiyorum.

Sen şey yap cihaz sıfırlama kısmına gel, sadece ağ ayarlarını sıfırlama seçeneğini kullan bakalım.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Tamam bi deneyim bakalım düzelecek mi süper Online kullanıyorum onla alakası Yok sanırım telefon ile alakalımıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oflufatih61

Tamam bi deneyim bakalım düzelecek mi süper Online kullanıyorum onla alakası Yok sanırım telefon ile alakalımıdır acaba ?
    cihaz ile ilgilidir, modemden veya süperonline'dan falan olsa evdeki diğer telefonlarda da sorun çıkarır. Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene zaten orijinal ayarları wifiyi koparmaması lazım. Ayrıca vpn falan yüklüyse kaldır. Yüklediğin abuk subuk uygulamaları da kaldır.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    VPN var evet kullanıyordum arada Sileyim o zaman bide kardeşimin telefonunda bide iPad var onda da aynı problem var tuş kilidine geçince wfi gidiyor mobil veri açılıyor tuş kilidi açınca wfi geri geliyor demekki bu süper Online ile alakalı he dimi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A180 wi-fi şifresi sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Wi-Fi Adaptörü Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Wifi sorunu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oflufatih61

VPN var evet kullanıyordum arada Sileyim o zaman bide kardeşimin telefonunda bide iPad var onda da aynı problem var tuş kilidine geçince wfi gidiyor mobil veri açılıyor tuş kilidi açınca wfi geri geliyor demekki bu süper Online ile alakalı he dimi ?
    hepsinde aynı sorun varsa cihazlık değildir o zaman. Yani şöyle bunu yapacak uygulama vpn tarzı uygulama ya da veri tasarrufu yapacak uygualamar hepsidne yklüyse onlardan olabilir ama cihazlar temiz ise modemden veya servis sağlayıcısındandır.

Sorunun kaynağını anlamak için tek tek denemen lazım. Şimdi şöyle yap komşu veya akrabanın wifi larını dene. O wifi da kopma olmaz ise senin modem veya servis sağlayıcından. Eğer yine kopma olursa cihaza yüklediğiniz bir şeyden olabilir.

Veya şimdi denemek için şunu yapabilirsin cihazı mobil veri açıp wifi paylaşım özelliğini aç ardından diğer cihazları o wifi'a bağla onda kopma olacak mı ona bak. Mobil veriden wifi paylaştığı için süperonline ve modem devre dışı kalır.

• 5s ve Superonline kullanıyorum. Aynı sorun bendede var ancak telefon açılınca Wi-Fi’ye hemen tekrar bağlanıyor. Yalnız Hücresel özelliği ile ilgili bir sorun yok.
    Wi-Fi kopması sorunu ise iOS 12.2 ile düzeldi. Telefonunuz güncel değilse güncelleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.