Şimdi Ara

Wide Screen destekli tv kartı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben forumu uzun süredir takip ediyorum. Hem maddi açıdan hem özelliği bakımından AVERMEDIA DVB-S PRO almaya karar verdim. Ancak benim monitörüm 19' Samsung 940bw modeli geniş ekran monitör. şimdi ben bu tv kartını alırsam tv izlerken görüntüde çok büyük sorunlar yada kesilme vs yaşarmıyım?
    bu soruyu sormamın nedeni yine AVERTV DVB-S HYBRID + FM TV KARTı nın özelliklerinde 16:9 ozelliğinin olması. Acaba sadece bu tv kartındamı geniş ekran olarak tv izleyebilirim (sorunsuz) diğerlerinde çok büyük görüntü kaybı vs olurmu yada bu almaya kadar verdiğim dvb-s pro karttada bu özellik varmı?

• Arkadaşım progdvb 7.7.3 versiyonunu kurdunmu istediğin kartta wide screen izlersin karta bağlı bişey değil ss2 var bendede eski sürüm progdvbde wide yoktu ama 7.7.3 ü kurdum wide özelliğini seçtiğim zaman kurarken şıkır şıkır görüntü
  • ooo çok saol yardımın için ozaman en kısa sürede DVB-S Pro almam lazım benim :D
  • Arkadaşın dediği gibi tamamen programsal bi özellik
  • dvb kartlarında aver iyi değil benden söylemesi, türksat uydusundaki kanalların yarısından çoğunu almaz ve uzun kanal geçişleri de can sıkabilir.
  • Evet ilk önce aver diyordum ancak sonradan skystar 2 yi gördüm. İzmirde 110ytlye buldum paramda yetiyor onu alıcam. Ancak başka bir sorunum var uydu sistemi kurumuyla ilgili onlada ilgili konu açtım ordan yardımcı olabilirseniz bugün, yarın halledicem bu işi çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.