Bildirim
Widescreen LCD ekranlarda oyunlar nasil olur?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet wide tercih etmelisin. -
ws olmayan kaç tane monitör kaldı ki? ws formatı tek format olalı uzun zaman oldu. -
quote:
Orjinalden alıntı: 6TANE6
ws olmayan kaç tane monitör kaldı ki? ws formatı tek format olalı uzun zaman oldu.
tamam o zaman -
benim monitor WS mi acaba ??
Flatron TFT LCD LG -
Hocam monitörüne şöyle bir bak, dikdörtgense widescreen dir değilse değildir -
quote:
Orjinalden alıntı: Max_Kolesne
Hocam monitörüne şöyle bir bak, dikdörtgense widescreen dir değilse değildir
wide screen i ne sanıyorsn ki sen geniş ekran demek. Bak monitörüne kare ise değil dikdörtgense wide
-
Bence başlığı "Lc de Oyun Keyfi için en iyi Seçim Geniş Ekranlardır" diye değiştirsen daha doğru olur 4:3 ekranlarda oynadığım zamanlar sanki biri beni yanlardan sıkıştırıyor bende aradan bakmaya çalışıyor gibi hissediyorum -
monitor bu simdiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Za-zoo -- 15 Mart 2009; 21:06:48 > -
ws değil -
nasil goruntu alirim ? -
Hocam bence biraz kas kendini ve benq x2200w al, rahat rahat oyna -
evet x2200w önümde duruyor, çok seviyorum kendisini... -
bende samsung 22'' 226 bw modelı var, oyunları 1080i de oynuorum ve goruntu kalıtesı full hdyı aratmıyor -
Forever WIDESCREEN. -
@Za-zoo
yeni monitör alacaksan 22" den aşağı düşme derim. aralarında zaten fiyat farkı çok değil. mesela fifa 09 yada pes 09 da maçı tv den değilde tribünden izliyormuşsun gibi oluyor. 22" monitörde oyun oynamak 19" e göre çoook daha şahane oluyor aklında olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X