Şimdi Ara

wierless anteni yapmak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın arkadaşlar şimdi bende bir laptop war wierless 40mt kadar yerden cekiyo (kapalı alan) ama annemin evinde kalıyom genelde oda 75-80 metre ileride bende bunun antenini güçlendirmek istiyorum bir kaç arştırma yaptım ve bir sitede bişeyler buldum gayette güzel işte buda sitehttp://www.antrak.org.tr/gazete/042003/tahir.htm
    bende bu sitedeki bişey yapmak istiyorum
    tv katının anteninin altına monta ediceğim kablosunuda bacanın içinden 2 kat aşağıdaki wierless in anten girişine bağlıyacağım botle ce vericin gücünü arttırmayı düşünüyorum bu sitedeki kişiler yapılan anteni laptop a takmışar ben wierless e takmak istiyorum acaba olurmu????
    bu takacağım yerin resimleri bi bilen kişer baksın lutfen

nasıl olur arkadaşlar cevap yazın benim için önemli benim yayatımın %75 i o gösterdiğim evde geciyo we oradan wireless cekmiyo cevap bekliyorum.

• 1) Eğer az biraz teknik bilginiz varsa bunu rahatlıkla yapabilirsiniz.

http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-build-a-16-dbi-wifi-super-antenna-for-10-167820/

2)Ben laptop'a bağlayacağım ve de teknik falan anlamam derseniz..

O zaman gidip bi USB wireless dongle ve beraberinde bir de uzatma kablosu satın alın.
    Uzatma kablosunun bir ucunu laptop'a diğer ucunu da wireless dongle'a takın.
    Evde metalden yapılmış bi süzgeç varsa (hani annelerin makarna süzmek için kullandığı)
    Onun dip kısmında dongle'ı geçirebileceğiniz kadar minik bi delik açın.
    Sonra bu suzgeci alüminyum folyo ile kaplayın, sinyal yansımasını arttırmak için.
    Son olarak da açtığınız bu deliğe wireless dongle'ı yerleştirin, bu kadar...

Elinizde uydu antenine benzeyen bir yapı oluştu, amacımız da bu zaten.
    Kontrol ettiğinizde sinyal alımının 3-4 kat arttığını gözlerinizle göreceksiniz.

Bu evde 5 dk. içinde yapabileceğiniz çok basit bir sistem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clique -- 17 Ekim 2008; 23:09:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.