Şimdi Ara

Wierless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bir sıkıntım var. Yeni eve taşındım.Daha önce ttnet kullanıyordum şimdi buraya bağlanması 2 ayı bulur alt yapı yokmus cart curt vs. dediler bende kızdım kapattırdım. Karşı komşudan alıcam arada 30 40 mt. var ya da yok. ben apartmanın diğer cephesindeyim, komşum ise sokak tarafında binanın karşısında yükseklik olarak aynı hızadayız. hatta aradaki engeller ise söyle sıralıyım komşumun camında modem arada Sokak- benim bulunduğum apartmanın-giriş kapısı dündüz hol ve benim dairem. Tp-link 822NBknz(http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN822N) Aldım sanırım 300 luklerden iki anteni var komşumada daha önce kullandığım airtesin iki antenli modemi verdim. tplinki anca daire kapısının dışına(Evet malesef dışına ancak öyle çekti) üstüne koydum oradan anca 3 çekiyor içeriye aldığımda tek çizgiye düşüyor.. tp linki iade seçeneğim var sizce nasıl daha iyi olabilir.? bi forumda anlatımlarda gördüm TL-WA5210G bknz.(http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WA5210G)
    Ap denilen cihaz benim işime yarar mı?nasıl çalışır ve dediği kadar iddalımıdır? bunu önerir misinız? sonuçta verdiğim paraya az bi miktar değil Bunun yerine o fiyata daha kaliteli modem alsam aynı işlevi görür mü .? Bu şekilde çok sıkıntı yaşıyorum dairemde tek odada usb ile giriş yapabiliyorum ondada bazen sıkıntı oluyor artık deliricem.s Umarım bi çözüm yolu gösterirsiniz. İyi geceler. Ayhan Uzun

• Arkadaslar flood yapmak istemem ancak yardım edebilecek yok mu.s?
  • @ayhanuzun26

Hocam el yapımı anteni denediniz mi? 3 kat daha fazla performans veriyor. Buyrun buradan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 21 Mart 2013; 20:50:23 >
  • Bu harika birşey. Ben yapamam ama tam abime göre.:) Teşekkür ederim bunu denicem. Yalnız sistemde birşey aklıma takıldı o anteni nereye bağlıyacağız.:).?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.