Şimdi Ara

Turk Telekom wifi 6 router talebim hakkında aldığım bilgi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
19.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TP LİNK EX20V gelmişti malum kısıtlı arayüz dns değişmiyor root lazım illaki o konuya el atan olduysa bi yeşillendirsin burayı...

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ont girişli modem isteyince oluyor modemde iyiyse süper Türk Telekom bu tarz ürünleri getirmesi gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    getirmiyor malesef bu tur cihazlari

• Maalesef bu gibi ürünler yok bizim işletmecilerde.

Turk Telekom wifi 6 router talebim hakkında aldığım bilgi

Ont çıkışlı modem bunu süperonline denemiş galiba modem yerini değiştirmek isteyen kullanıcılar kabloyu kırmış vazgeçilmiş bu işten

Görselini attığınız cihaz benim önceki mesajlarımda belirttiğim cihaz. Iskratel rt-gm-3

Hocam öyle iş olur mu ya pek inanamadım ona ben şahsen. Vardır başka bir sebebi. Turk Telekom wifi 6 router talebim hakkında aldığım bilgi 

• turk telekom bu tip modemleri 55 tl den *24 ay kiraliyor ve satmiyor degil mi yanlis anlamiyorum ?

• streamin S kullanıcısına yanıt

Satmıyor, kiralıyor.

Wifi 6 alamadan Wifi 7 ler çıktı. Arasak wifi 7 istesek verirler mi ki 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    KABLONET FTTH ;

Huawei - EG8247W
    ZTE ZXHN - F6600

Huawei kesin de ZTE emin değilim ONT terminali router içine gömülü mü değil mi diye.

SoL FTTH

Huawei HG8245X6
    Hatta bunun LG8245X6 versiyonunu da göndermeye başladı ONT cihazı harici verilecek biçimde Turkcell.
    ZTE H300'de ONT cihazı ayrı bunu biliyorum.

TT FTTH ve Turknet FTTH altyapısında böyle bir hizmet sunulmadığını biliyorum.

• High Sierra kullanıcısına yanıt

F6600'de dahili ONT'li. Dahili ONT muhabbeti tam ortada. Ek cihaz olmadığı için iyi kalabalık olmuyor ama kendi routerini bağlamak isteyen bağlayamıyor maalesef. Köprü moduyla anca bağlanır bu sefer de dahili ONT'nin kalabalığı azaltma avantajı uçmuş oluyor.

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

Denemek lazım. Turk Telekom wifi 6 router talebim hakkında aldığım bilgi 

• Bu wifi 6 için verilen Zyxel EX-3301-T0 modem nasıl arkadaşlar kullanan var mı hiç aranızda?

Bana da bu modemin ellerinde olduğunu bundan takabileceklerini söylediler...

• Bende H298A var, Wi-Fi 6 cihaz talep etsem pişman olur muyum? Upload arttıktan beri Bufferbloat skoru A-C arası çıkıyor trafiği pek iyi yönlendiremiyor gibi.

• By_Alesia B kullanıcısına yanıt

Aynen H298A V9 var bende upload 15 olduktan sonra A+ olan bufferbloatım A'nın üzerine çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispanak Namık -- 12 Temmuz 2023; 14:20:2 >
  • sanyo S kullanıcısına yanıt

ZXHN H3600 ve EX20V dağıtılıyor Wifi 6 için. O cihazı ilk defa duydum.

• Bugün TTNet'e tekrardan dönüş için başvurdum. Mevcutta türknet fiber  H298A V9 cihazı kullanıyorum.

Bunu geri göndereceğim, wifi6 cihaz getirecekler. Umarım pişman etmez

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba fiber 100 mbps abonesiydim ve stabil şekilde 110-120 mbps hız alabiliyordum sorunsuz.

500 mbps tarifesine geçtim ama kablo ile test yaptığım halde en fazla 486 mbps görüyor.

500 mbps kullananların hız testinde çoğu kullanıcı 550 mbps alıyor.

Modem Tp link Archer C5v router. Cat 5e ethernet kablosu. Nokia ont cihazı var.

Wifi 6 modem istesem düzelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Şimdi routeri wifi 6 destekli bir cihazla ve o cat 5e kabloyu cat6 ya da cat6a kabloyla yenileyin. Zaten hakkınız paketiniz 500 mbps ama kablolu bağlantı da 500 den fazla alabilecek misiniz o Telekom ile alakalı bir konu. Bende 100/15 kullanıyorum. İlk başlarda hızım 100'ü geçmiyordu 98-99 gidip geliyordu. Son 1 haftadır 110-120 arasında gezmeye başladı 110'un altına inmiyorum. Telekom santraliyle alakalı bir durum. ONT ve Router arasında Ugreen CAT 7 kablo kullanıyorum bunu da belirteyim.

• sanyo S kullanıcısına yanıt
    5 gün önce kuruluma geldiklerinde bu cihazı verdiler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.