Şimdi Ara

WİFİ ALANINI NASIL GENİŞLETİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OFİSİMDEKİ İNTERNETİMİ OFİSİMİM YANINDA OLAN EVİMDEDE KULLANMAK İSTİYORUM HALİHAZIRDA
    BİR BOŞTA MODEM MEVCUT BUNU DAGITICI OLARAK KULLANABİLİRMİYİM ANCAK MARKALARI FARKLI KULLANDIGIM
    AİRTES BOŞTAKİ TPLİNK
    YARDIMCI OLUN LÜTFEN BOŞTA OLAN BİR MODEMİ DAGITICI OLARAK KULLANABİLİRMİYİZ EĞER HAYIR İSE MALİ FİYATI UYGUN BİR
    DAĞITICI ÖNERİRMİSİNİZ ?

• YARDIMCI OLACAK BİRİSİ YOKMU ?????
  • Merhaba ;
    Öncelikle bu gibi konularda biraz zahmet edip forumu araştırsanız zaten 1 milyon tane konu olduğunu görürsünüz.(geçen hafta 2 tane aynı soruyu cevapladım)
    Neyse konumuza gelelim.
    Br kere şunu anlayalım bir ağda iki modem olmaz.Bir ağda 1 baba olur.
    modem ip dağıtacak , hangisi dağıtacak ? ip çakışır kitlenir internet kesilir.
    Size 1 modem yeter.
    1.ci seçenek ; En sağlıklısı modemden sizin eve kablo çekip ucuna accesspoint takıp evde kablosuz dağıtmaktır (en fazla 75-100 metre ve cat6 olması şartıyla)
    2.ci seçenek ; kablo çekilemiyecek kadar uzaksa eviniz , modemden dama bir kablo çekin , dama dış cephe access point takın.Evinizin damınada bir access point (alıcı mod)) takın interneti yakalayın aşağıya kablosunu çekip evde kablolu veya 1.ci seçenekteki gibi ucuna iç cephe access point takarak kablosuz kullanın
    Bir bilgisayarıdan yardım alabilirsiniz yada hepsini kurulu olarak size kargolayabilirim.
    3-.cü seçenek dama modemen kablo çekin dış cephe access point takıp sizin evden kablosuz olarak cepten laptoptan girin .

2.ci seçecek yaklaşık 500 tl tutar sağlıklı olur
    1.ci seçenek en ucuz ve en sağlıklı
    3.cü seçenek tecrübeyle sabit stabil çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedense0101 -- 25 Ağustos 2015; 0:23:06 >

• Mesafe görüş engel vs durumu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedense0101

Merhaba ;
    Öncelikle bu gibi konularda biraz zahmet edip forumu araştırsanız zaten 1 milyon tane konu olduğunu görürsünüz.(geçen hafta 2 tane aynı soruyu cevapladım)
    Neyse konumuza gelelim.
    Br kere şunu anlayalım bir ağda iki modem olmaz.Bir ağda 1 baba olur.
    modem ip dağıtacak , hangisi dağıtacak ? Paat çakışır kitlenir internet kesilir.
    Size 1 modem yeter.
    1.ci seçenek ; En sağlıklısı modemden sizin eve kablo çekip ucuna accesspoint takıp evde kablosuz dağıtmaktır (en fazla 75-100 metre ve cat6 olması şartıyla)
    2.ci seçenek ; kablo çekilemiyecek kadar uzaksa eviniz , modemden dama bir kablo çekin , dama dış cephe access point takın.Evinizin damınada bir access point (alıcı mod)) takın interneti yakalayın aşağıya kablosunu çekip evde kablolu veya 1.ci seçenekteki gibi ucuna iç cephe access point takarak kablosuz kullanın
    Bir bilgisayarıdan yardım alabilirsiniz yada hepsini kurulu olarak size kargolayabilirim.
    3-.cü seçenek dama modemen kablo çekin dış cephe access point takıp sizin evden kablosuz olarak cepten laptoptan girin .

2.ci seçecek yaklaşık 500 tl tutar sağlıklı olur
    1.ci seçenek en ucuz ve en sağlıklı
    3.cü seçenek tecrübeyle sabit stabil çalışmaz.

1.seçenekti önerin için söylüyorum.dediğin kablonun metresi ne kadardır?Accespoint dediğin cihazın fiyatları nekadardır?

• cat6 fiyatı 0.75 civarı birşey.sizin oralarda ne kadar bilmiyorum ama çoğu esnaf bilmez cat5 i çıkarır önüne koyar al bu der.Sakın kanma.Cat6 utp yazar kutu üstünde oku bak.sakın cat5 alma çok sorun yaşarsın.
    ev içi iç ortam access ponit tplink tavsiye ederim 80tl den başlıyor
    dış ortam access ponit ubnt tavsiye ederim 180 tlden başlıyor

ikisi konusunda sıfır ve ikinci el konusunda yardımcı olurm pm atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.