Şimdi Ara

Wifi az çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6s cihazım var, daha önce sony kullanırken gayet güzel kullandığım salonda iphone wifi dan kopup duruyor. Modem ile arasında bir oda var, 2 oda ötemde duruyor modem. Bu sorunu yaşayan var mı sizde de ?

Şu an yine salondayım ve laptoptan gayet güzel bağlanabiliyorum.

Önerebileceğiniz bir şey var mı ? Garantiye yollasam çözülebilir mi ? Daha 1 aylık cihaz.

• Bazi wi-fi cipleri kendi aralarinda sorun yasayabiliyorlar, ozellike n ve uzeri modlarda.senin sorun da bundan kaynaklaniyor olabilir, ozellikle de sinyal cok iyi gorunmesine ragmen yavaslik ve kopma yasaniyorsa bu olabilir. modemden wi-fi calisma modunu sadece b/g olarak degistirip bir bakin. zaten g de bile 54Mbit minimum hiz alinacaktir, gunluk isler icin de fazlasi ile yeterli olacaktir. bununla birlikte modem icin bir yazilim guncellemesi var ise yuklemeneizi oneririm. ayrica wi-fi cihazin antenlerinin herhangibir sekilde engellenmediginden emin olun. telefondaki anten notebooktakine gore cok ufak oldugu icin kotu sinyal kalitesine toleransi yuksek olur, ve sorun yasamayabiliyor.
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Düzenleyici modu 802.11 h den 802.11 d ye geçirdim. Birde böyle deneyeceğim hocam.
  • Up

Elimde 5s var birde sony xperia m2 var xperia baglanırken 5s görmüyor wifiyi nasıl olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sony z2'm var modemin olduğu odada 3 çubuk başka odalarda hiç çekmiyor yardımcı olur musunuz?(sıkıntı telefonda)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Telefon sadece Edge çekiyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.