Geçenlerde bilgisayarıma virüsmü girdi bilmiyorum ama o günden buyana ne doğru dürüst internete girebiliyorum, nede film - müzik vs izleyebiliyorum. Driverlarla ilgili çok ciddi problemler var. wireless bağlantısı hep 2 saniye sonra kopuyor bazense 10 dk sonra kopuyor. wireless' bağlanırken hoparlörden cızırtılar geliyor. Problem yazılımsal, Donanımsal falan değil. Bilgisayarda donup duruyor zaten. Aygıt yöneticisinden baktığım zaman 6 tane usb görüyor. Bilgisayarda 3 tane usb var. Wireless'i usb aygıtı gibi görüyor.Hatta bütün aygıtları öyle.Üstelik bu aygıt daha hızlı çalışabilir usb2.0 falan diyor. Düşünün yani Usb 1.0 aygıtı gibi görüyor. Arkadaşlar bilgisayarı kırmadan yardım edin lütfen. Ha bide hdd aldım daha yeni. Önce pc'yi boşaltıp diski falan biçimlendirip öyle windowsu kurayım dedim tabi hdd'yi taktım oda hüsran. PC casper ve 4 yıllık PC. Casperin siteside boktan olduğu için ordada en son driverlarını bulamadım.
Bilgisayara format attım tek yüklü program bile kalmadı. Yine aynı düzelmedi. Driverlarını yeniden kurdum olmadı. Eset Nod 32 son deneme sürümünü kurdum.pc de 60 tane virüs buldu.(formattan sonra). Hepsini temizlettim(öncesindede microsoft security vardı) hala aynı.İşlem merkezinden çalışan programlara bakıyorum ilginç gelen bişey olmadı.