Bildirim
Wifi cihazlarına kota belirleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
BAZI MODEMLER YAPIYOR -
quote:
Orijinalden alıntı: iris07
Wifiye bağlı bir cihaza kota belirleyebilir miyim?
Wifi 3 tane cihaz bağlanıyor mesela 2 telefon bir laptop. Telefonun bir tanesi çok internet kullanıyor, o cihaza modem arayüzünden kota belirleyebilir miyiz?
Yapılabiliyorsa nasıl yaparım?
Teşekkür ederim.
Kota değil de hız sınırı mı getirmek istiyorsunuz acaba? Kota da getirilir tabi teknik olarak mümkün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batarya zayıf
quote:
Wifi 3 tane cihaz bağlanıyor mesela 2 telefon bir laptop. Telefonun bir tanesi çok internet kullanıyor, o cihaza modem arayüzünden kota belirleyebilir miyiz?
Teşekkür ederim.
Kota değil de hız sınırı mı getirmek istiyorsunuz acaba? Kota da getirilir tabi teknik olarak mümkün.
Hayır, kota getirmek istiyorum. Mesela Şu MAC aygıtı 30gb kullanabilir gibi -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: batarya zayıf
quote:
Teşekkür ederim.
Hayır, kota getirmek istiyorum. Mesela Şu MAC aygıtı 30gb kullanabilir gibi
Üniversitedeyken kaldığım özel yurttaki profosyonel routerda bu özellik vardı. Çarşıda satılan modemlerin pahalılarında bant genişliği ayarı var ama data kotası olan var mı varsa hangisi ezbere bilmiyorum. O yüzden model veremiyorum ama tavsiyem hız sınırı koymanızdan yanadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X