Şimdi Ara

wifi ile betonarme binalar için wirelenss router tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende bir kablo net var ve ben buna wifi router bağlayıp yaklaşık 20 m uzaklıktaki bir bilgisayara (yaklaşık olarak 6 duvar var) paylaşmak istiyorum
    yanlız denediğim router modemlerde kılı kılına çekiyor ve bağlantı devamlı düşüyor. bende sağlam bir wifi router (accespoint) almak istiyorum ama hiç bir cihaza güvenemedim (yine kılı kılına veya hiç çekmesse diye) sizden sağlam bir öneri istiyorum. (bu arada denediğim wifi modem netmaster kablonet üyeleri için olan ve yeni)

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecete
    Arkadaşlar öncelikle merhabalar
    bende bir kablo net var ve ben buna wifi router bağlayıp yaklaşık 20 m uzaklıktaki bir bilgisayara (yaklaşık olarak 6 duvar var) paylaşmak istiyorum
    yanlız denediğim router modemlerde kılı kılına çekiyor ve bağlantı devamlı düşüyor. bende sağlam bir wifi router (accespoint) almak istiyorum ama hiç bir cihaza güvenemedim (yine kılı kılına veya hiç çekmesse diye) sizden sağlam bir öneri istiyorum. (bu arada denediğim wifi modem netmaster kablonet üyeleri için olan ve yeni)
    kolay gelsin

Anteni degi$ebilen bir model alin ve antenini 14dbi'lik anten ile degi$tirin
    orn; Linksys WAG54G
  • Antene para vermek istemiyorsanız asus wl520gu alıp dd-wrt veya tomato firmware yükleyin. Çıkış gücünü 251mw a yükseltin. Üzerindeki 2-4dbi antenle bile etkileyici sonuçlar alabilirsiniz bu çıkış gücünde.
  • airties modemlerde mesh özelliğimi ne vardı. Yanlış hatırlamıorsam, birtane güçlendirici cihaz ile sinyalin azaldığı yerde performans artışı sağlıyordu. Araştırın isterseniz. Access point görevi görüyor yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.