Merhaba arkadaşlar ben bir arkadaşın telefonunu kendi wifime bağladım arkadaş bizim üst katta oturduğu için her zaman wifiye bağlanıp internete giriyor. Ben de arkadaşın telefonunu alıp wifi adresimi telefonundan unutturamıyorum. Onun wifime girmemesi için başka bir yol yok mu? Şifremi falan nereden değiştirebilirim değiştirdiğim zaman telefonu hala wifime bağlı olur mu?
telefonu şifreni değişince bağlı kalamaz otomatik olarak kopar resimleri bir incele yaparsın basit.
Ağ geçidinin şifresini hatırlamıyorum kardeş nasıl yapcaz?
modem markasını google yaz kullanıcı adı şifresini arat belki sen vermemişsindir standart şifredir. kendin elle verdiğin şifreyi hatırlamıyorsan modemi fabrika ayarlarına döndürmen gerekir reset adında bir delik olur iğne sok biraz bekle reset atar sonra admin admin admin password admin 1234 admin ttnet gibi standart şifresi neyse onunla girersin reseti atınca ağ adı modemin adına dönüşür şifresiz şekilde girer kurarsın sonra oluşturduğun ağ adı ve şifreyle girersin ama modemi tekrar kurmak için ttnetin yada hangi sağlayıcıdan alıyorsan kullanıcıadı ve şifreni modeme tekrar yazman gerekir bunları bilmiyorsan ara öğren resetleme herşey hazır olunca resetle kolay gelsin