Şimdi Ara

Wifi kablosu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir süre önce laptobu kucağımdan düşürdüm ve sağ kızağını kırdım. Ardından ortaya böyle bir görüntü çıktı  Wifi kablosu sorunu

Arada bir wifi kopmaya başladı.Başlarda anlam veremedim sonra bir arkadaşım o kablolardan birinin wifi kablosu olduğunu söyledi. Kablolarla oynayıp kopma problemini kendimce geçirebiliyordum ama dünden beri bu sorun ağır şekilde devam ediyor bir türlü wifi performansımı tam olarak alamıyorum ancak modemin yanında internete bağlanabiliyorum ve civarımdaki ağları hiç bir şekilde göremiyorum. Ne yapmam lazım?

• Evet wifi kartının anten kablosunda temassızlık olduğundan veya tamamen koptuğu için şu an antensiz çalışıyor o yüzden nete kablosuz bağlanman çok zor olur. Onu bilgisayarcıya götürmeni öneririm. içi açılır ama toplaması kolay değil.
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler kendim halletmek istiyorum bu akşam. ne şekilde yönlendirebilirsiniz beni acaba? toshiba marka bilgisayar.
  • Youtube'de videoları vardır muhakkak, laptop modeli ile "disassembly" kelimesini aratın videolar çıkar, bakar işinizi görürsünüz.
  • Resimde iyi seçemedim ama tam kırılan menteşenin ordaki kabloda bi kopukluk varsa o kablonun tellerini tamir edebilirsiniz.

Yada belki ekran asılınca kartın konnektörü çıkmıştır. O zaman önce wifi kartının bulunduğu arka kapağı açın. İki tane ince kablo olucak onların ikisinin de wifi karta tam oturup oturmadığına bakın. Çıktıysa veya gevşek duruyorsa küçük bi çıt sesi gelene kadar dikkatlice bastırın. Sorun buysa düzelir.

Ama wifi anteninin, ekranın içinden geçen kısmı koptuysa ekranı söküp antene ulaşmanız lazım. Bu da en zoru.

Laptopunuzun tam modelini bilmiyorum ama toshiba'yı full sökme videosu olarak şunu buldum:

http://youtu.be/M837kYNGw1c

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi sorunu?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.