Şimdi Ara

wifi kart için hangi anten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü pc için intel ac 3160 wifi kart aldım. ama henüz wifi antenim yok tabi pigtail kabloda.wifi anten alırken kimisi erkek kimisi dişi girişli oluyor.hangisini almalıyım yani bunlarda alıcı ve verici olarak değişiyor mu,yoksa farketmiyormu?Lütfen yardım edin.

• Farketmiyor Alıcı Verici Diye Bir Olay Yok . Herhangi Bir Anten Alman Yeterli . Marka Olarak TP-LINK Önerimdir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam birde antenin 2.4ghz ve 5ghz ozellikli olmasinin artisi varmidir yoksa her anten ayni frekansdami çalışır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunga83

Eyvallah hocam birde antenin 2.4ghz ve 5ghz ozellikli olmasinin artisi varmidir yoksa her anten ayni frekansdami çalışır

Bildiğim Kadarıyla 2.4 Ghz Karta 5Ghz Anten Takılmaz . Yanlış Bilgi Vermek İstemem Ama Ben Böyle Biliyorum . İstersen Bi Googleden Arat.

• Hocam o konuda haklısın zaten benim kart dual band iki frekansda destekliyor. Bide kartin uzerinde iki tane pigtail kablo yeri var.biri main digeri aux ikincisi ne işe yariyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunga83 -- 1 Kasım 2015; 12:28:55 >
  • Hocam o konuda haklısın zaten benim kart dual band iki frekansda destekliyor. Bide kartin uzerinde iki tane pigtail kablo yeti var.biri main digeri aux ikincisi ne işe yariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tunga83

Hocam o konuda haklısın zaten benim kart dual band iki frekansda destekliyor. Bide kartin uzerinde iki tane pigtail kablo yeri var.biri main digeri aux ikincisi ne işe yariyor

Bilgim Yok Dediğiniz Kelimeleri İlk Defa Duydum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.