Şimdi Ara

Wifi Mesh Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşağıdaki görselde O ile belirttiğim yerde router duruyor X ile belirttiğim yer oturma odası. Şu an powerline ile İnterneti getiriyorum oturma odasına ancak internet hızım 1000mbps iken oturma odasına bu şekilde ulaşan 50mbps. Ev 190m², mesh sistemi bana yardımcı olur mu çalışma mantığını bilmiyorum tam. Duvarlar perde beton tek genişletici ile kullanmayı denedim oturma odasının yanına konumlandırdım ancak yeterli olmadı.

Wifi Mesh Hakkında Yardım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• O ile x ile koridordan bir üçgen oluşturman en iyisi olur ancak 1000mb internetin varsa üst seviye modemler üst seviye wifi 6 7 anakartlar kullanmadıkça kablosuz olarak o hızlara yaklaşamazsın bile en iyisi en ucuzu her zamanki gibi kablodur duvarlara fln bak ankastreden geçebilirse duvar içinden geçemezsd kablo kanalı ile kablo çekebilirsin tabiki bunu ethernet girişli bir cihaz için söylüyorum wifili bir cihaz için istersen modemin dibinde dene hızını istersen mesh sistemli den çok farketmez kablosuz kablolu farkı yüksek olacaktır.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• VerumTR kullanıcısına yanıt

ev sizinse mesh sistemi al. sonra duvarları köşelerden del güzelcene. ver kabloyu cihazlara, bak keyfine.  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Hanımın asla müsaade etmeyeceğini bildiğim için aklıma bile getiremedim o düşünceyi

• VerumTR kullanıcısına yanıt

o zaman en güzeli, modem/router'ı en güzel yere konumlandır. ihtiyaca göre, seyyar bir kablo ile duruma göre, bir ap'yi evin içinde dolaştır. öbür türlü kayıplarla uğraş dur. yok hız düşük, yok öbürüne bağlanıyor, yok bağlanmıyor. ya da idare edecek şekilde konumlandır. aslında avizelerde ampul niyetine mesh cihazlarını kullanabilirsin de.  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Avize olayı da mantıklıymış aslında hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.