Şimdi Ara

Wifi'nin sürekli yavaş olması,wifi ışıgının sürekli yanıp sönmesi sorunu..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır internet bağlantısı ile ilgili sorun yaşıyorum.. başlangıçda,internet bağlantısı ile ilgili sorunlar yaşadım ve eve cat 5 kablo çektirdim pc de az çok bir değişim oldu,fakat wifi nin hızında bir değişim olmadı,sürekli ışığı yanıp sönüyor ama telefonda da herhangi bir yere girmiyorum,yada bir dosya indirmiyorum..sürekli bir dosya indiriyormuş gibi yoğun bi şekilde wifi ışığı yanıp sönüyor.o kadar yavaş ki instagramda hiç bir video izleyemiyorum hiç birini açmıyor,evde zaten iki telefon var ve yoğun kullanılmıyor..fakat telefonu wifi den çıktıgımda hafifliyor,bilgisayardaki hız bile artıyor..burdaki sorun ne olabilir,telefon olarak s8 plus kullanıyorum acaba bi şekilde wifi bloke eden sorun telefonda mı? yada modemde mi sorun var? 16 mb hızım var ve yaklaşık 14 mb hız alıyorum,wifi nin sinyal gücünü ölçtüm o da iyi bir oranda.modem in markası airties air5341 ..sürekli şifreyi değiştiriyorum yada daha karmaşık bir şifre yapıyorum ama değişen bişi yok..bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fossadellione -- 16 Temmuz 2019; 21:27:11 >

• kimsenin fikri dahi yok mu ?
  • bant genişliğini 40 yap kanalı 13 seç şifreleme aes olsun wpa2-psk kullan hız düzelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 22 Temmuz 2019; 13:15:56 >
  • evet kendi sorunumu kendim çözmüş gibi oldum sorunun kaynagını buldum..bahsettiğim gibi samsung s8 plus kullanıyorum ve her wifi ye bağlandıgında wifi yogun bi şekilde çalışmaya başlayıp tüm bağlantıyı kitliyordu..wif den neyi ne kadar kullandıgına bakayım dediğimde samsung cloud'un galeriyi yedeklediğini fark ettim..7.2o gb yedeklemiş ve sürekli de devam ediyodu..galeri yedeklemesini kapattıgımda herşey düzeldi artık gayet hızlı bi şekilde kullanabiliyorum..sorun çözülmüştür teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.