Şimdi Ara

Wifi router hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayardan ders için video izlemek istiyorum ama internet odamdan iyi çekmiyor. İnternette router tavsiye edilmiş bu durum için ama Xiaomi router 270 tl iken sinyal yakınlaştırıcı 150 tl. Bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor anlamadım. Hangisini alsam işimi görür bu konularda hiç bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ayrıca başka marka tavsiyesi de alabilirim.

Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps ~~~ 150 tl
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-pro-sinyal-yakinlastirici-guclendirici-300-mbps-p-HBV00000AQJXO?magaza=Kerimoglu%20Elektronik

Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A 1167 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli ~~~ 270 tl
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A 1167 Mbps 2.4G 5G Çift Bant Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-ac1200-router-4a-1167-mbps-2-4g-5g-cift-bant-4-antenli-p-HBV00000MK46E?magaza=Torima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlki basit ve tek band wifi N. Max 300 mbit hız alabilirisiniz.
    İkincisi dual band 5ghz wifi ac li. Wifi ac de hız daha fazla 1200 mbit. Ethernet portu var vs.

Her ikiside işinizi görür ama modeminiz wifi ac ve üst seviye ise, yüksek hız alıyorsanız, aynı performans için ikincisi gibi bir şeye ihtiyacınız var.

Her iki cihaz da eğer koyacağınız yer modemle pc nizin ortasında kalırsa verimli olur.

• alibaba A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Çok anlamıyorum dediğim gibi, benim modem 2.4 ghz, konu dışından biri ilk seçenek olabilir demişti.
    Ben bu alacağım şey bilgisayara ne kadar yakında olursa o kadar iyi olur diye düşünmüştüm ama ortaya koymak gerekiyormuş, teşekkürler

• Letgo dan 100 TL den daha aza iyi birşeyler alabilirsiniz. Eğer büyük şehirdeyseniz etrafınızda satan vardır elden alırsınız

• alibaba A kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmediğim bir konu olduğu için kazıklanmaktan korkuyorum ama bakayım yine de

• Filadam kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu durumda en iyi seçenek Zyxelin wap3205 v2 cihazı olacaktır. Hem kablolu hem kablosuz özelliği ile gayet iyi verim sağlar. İnternetten yorumlarına bakabilirsin rahatllıkla kullanabilirsin. 7x2 14 dbi ile yaklaşık 140 m2 evde rahatlıkla kullabilirsiniz. Fiyatıda gayet uygundur bilginize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Tenda A18 AC1200 Kablosuz Gigabit Ağ Genişletici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tenda-a18-ac1200-kablosuz-gigabit-ag-genisletici-p-hbv00000bgrub

bu seçenek daha sorunsuz olur hem dual band...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.