Şimdi Ara

Wifi'ye bağlanırken DPC Watchdog Violation Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus marka K555UB modeli laptobumu uzun süredir kullanmıyordum. Bugün bi açayım dedim ve başlıkta yazdığım blue screen kodunu almaya başladım. İlk başta Wifi ile alakasız şekilde dümdüz kullanırken geldi fakat sonrasında PC kendini kurtarma modunda açtı. Ben de Windows'u (Win10) yeniden yükledim o an düzelir umuduyla. Ancak bundan sonra ne zaman evimin Wifi ağına bağlanmaya çalışsam şifreyi girip devam et'e tıklar tıklamaz pc donuyor ardından blue screen veriyor. wifiye otomatik bağlanma da açık olduğundan parola ekranı gelemeden pc tekrar hata veriyor. En Azından PC'yi açabileyim diye modem arayüzünden wifi şifresini vs değiştirdim. Ancak manuel girmek istediğimde de sonuç yine aynı. Sürücüleri kontrol ettim. Yabancı kaynaklarda sorunu düzelttiğini vaadeden çözümleri denedim. Ancak herhangi bir sonuç alamıyorum.

Bu arada telefonumun internetini pc'ye bağlamak istediğimde sorunsuz bi şekilde wifi çalışmış oluyor. Bu durum da kafamı çok karıştırdı. Sorunun internet sağlayıcımla veya modemimle ilgisi olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.