Şimdi Ara

Wifi ye girenleri engellemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumda bununla ilgili konular var ama net cevap alamadım.
    d-smart'ın internetini kullanıyorum TP-LINK markalı modemim var ve komsularım wifi'ye baglanmak istiyor. bizde mecburen sifreyi veriyoruz.
    wifi'ye girenleri görüp ve girenleri engellemek için neler yapabilirim? ayrıca eklemek istiyorum; wifiye cep telefonlarından baglanıyorlar. wifi gizleyebilme gibi bi imkanımda varsa süper olur. yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansword -- 23 Haziran 2014; 1:01:24 >

• merhaba arkadaşım sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer aynı telefonlardaki bluetooth görünürlüğünü kapattığımızda diğer telefonların göremediği gibi
    tp linklerde de vardı bu özellik modemlerdede diğer cihazlara görünürlüğü kapatabiliyorduk bundan daha önceden cihaza bağlanmış olan cihazlarda etkilenmiyordu en iyi tarafı
    ayrıca hocam şu sorunuda cevaplayayım benim bu sene mezun olduğum için eski öğretmenim oluyor kendisi öğretmenim okulun wireless ini mac filtresi ile şifresini bilsekde girilemez bir hale gelmişti yanlızca modemde mac adresi kayıtlı olan cihazlar internete ve modeme erişim sağlayabiliyorlardı
  • dostum cok tesekkür ederim modem ayarlarım üzerinden wifiyi gizlemenin yolunu buldum.

fotoğraf için tıklayın
     Wifi ye girenleri engellemek istiyorum

• ozansword kullanıcısına yanıt
    modemin içine gir. (192.168.2.1 192.168.1.1 192.168.1.2 ) internet sağlayıcına bunları gir. sonra içerisinde mac filtreleme var gir engelle. modem isminide aynı yerden gizleyebilirsin. verdiğim numaralar yaramazsa internetden tp link in arayüze girme kodunu al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.