Şimdi Ara

Wifisini ortak kullandığım kişi benim bağlantımı yavaşlatabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada belirtiğim gibi Wifiyi ortak kullandığımız kişi yani modemin sahibi benim internet hızıma müdahale edebilirmi? İnternetimi yavaşlatabilirmi ? Şüphelenmeye başladım oldukça hızlı olan internetim son 3 gündür adeta dibe vurur derecede yavaşladı.

Ve bir sorum daha olacak bu kişi benim bilgisayarıma girebilirmi? Bilgisayarımda ve ya internette ne yaptığımı görebilirmi ? Varsa böyle şeyler bunun nasıl önüne geçebilirim

Şimdiden herkese teşşekürler

• Yavaslatir hiz sinirlamasi getirin o kisiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaşlatır kesinlikle malesef kesin bir çözümü yok modem desteklerse hız sınırlaması koyabilirsiniz

• Teşekkürler bide bilgisayarımda ne yaptığımı görebilirmi? sorusuna cevap alabilirsem bu konuda bilgili arkadaşlardan çok memnun olacağım
  • erkan_888 E kullanıcısına yanıt
    Böyle bişey imkansız gibi

• Yapabilir. Hizini qos ile yavaşlatabilir ya da interneti peer to peer ile felan somurerek yine yavaslatabilir. Eger wifi uzerınden baglaniyosan internette ne yaptini hangi sitelere girdiğini hatta girdiğin bazi sifreleri bile gorebilir. Windows ağ ayarlarından public/ortak agi sec. Butun paylasim/discover ayarlarini kapat firewallu aktif et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.