Şimdi Ara

Wii alıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wii alıcam ama hangi modelini ve aksesuarını alıcağımı bilmiyorum.
    Ama motion plus veya remote plus olmasını istiyorum hangisini alıyım?
    ayrıca wii'ye oyun oynamak için ne yapmam gerekiyor(kırma işlemi var mı ?).
    wii için fazla oyun var mı?
    wii de sık görülen hatalar var mıdır ?

Şimdiden Teşekkür ediyorum

• Paketler hakkında pek bir bilgim yok ama şu an satışta olan paketler Wii remote plus filan içeriyor. Ama bu paketlerdeki Wii kırılmış olmuyor bildiğim kadarıyla. Ben Softmod + Çipli almıştım Wii'yi o yüzden yanında ek olarak birşey vermediler ben kendim aldım ayrıca. Motion Plus mı yoksa Remote Plus mı dersen kesinlikle Remote Plus'ı tercih etmelisin çünkü ayrıca bir aparat takmana gerek kalmıyor içinde zaten Motion Plus var.

Eğer orjinal oyun almayı düşünmüyorsan dediğim gibi hazır çipli ya da softmodlu bir Wii alırsan daha uygun fiyata gelebilir. Çip , oyunları internetten indirip iso kalıbını DVD'ye yazıp Wii de oynamana yarar. Softmod ise USB veya Harddisk aracılığıyla oyun oynamanı sağlar.

Wiide her yaşa hitap edicek oyunlar bolca var. Grafik kalitesi her ne kadar X360 veya Ps3 kadar olmasa da oynaması çok daha eğlenceli olduğuna garanti verebilirim. Ayrıca bir hatırlatma Modern Warfare 3 Wii'ye de geliyor

Sık görülen hata yok fakat Wii'nin Brick olma durumu var. Eğer Çipli veya Softmodlu bir Wii'ye system update yaparsan Brick oluyordu sanırım. Bu olay da senin iznin olmadan gerçekleşmediği için telaşlanmana gerek yok.

• teşekkürler çok yardımcı oldu
  • bide birşey eklemek istiyorum,eğer 2.bir kol alacaksanhttp://www.buyincoins.com/'u ziyaret et.Çin malı ama orjinqal kollar da zaten çin malı.Lcd kullanıyorsanda sakın hdmi çevirici alma hiçbir işe yaramıyor

%15 indirim yolu var bu sitenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ACA92AB9 -- 15 Eylül 2011; 16:33:15 >
  • quote:

Sık görülen hata yok fakat Wii'nin Brick olma durumu var. Eğer Çipli veya Softmodlu bir Wii'ye system update yaparsan Brick oluyordu sanırım. Bu olay da senin iznin olmadan gerçekleşmediği için telaşlanmana gerek yok.

wii m çipli .wii me orjinal oyun alırsam online oynaybilirmiyim.(brick tehlikesi olurmu?)
  • o konu hakkında benim de pek bilgimine yok ama sen kendini hiç tehlikeye atma online oyun oynama bu konuda ben de yardım istiyorum yakarım ulen forumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tronalic

quote:

wii m çipli .wii me orjinal oyun alırsam online oynaybilirmiyim.(brick tehlikesi olurmu?)

Online oyunda hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Oyunun da orj olması gerekmez. Yeter ki wiini update etme...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    Alınık Ps Vita slim
    geçen ay açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chipliyse de mi sorun olmaz kitlersem babam fena ..... neyse anladınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.