Şimdi Ara

wii alırken ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hafta sonu wii almaya karar verdim ama satıcılar sağolsun kafamı karıştırdı. Doğrusunun ne olduğu en sağlıklı forumdan öğrenirim diye düşündüm foruma sormadan alamadım.

Olay şu Ankarada 3 yere wii sordum ve 3 farklı fiyat aldım.
    1. Yer Köprüdeki iki oyuncakçıdan biri (Japon Oyuncak) fiyat 450(ntsj) zımbırtılı ama bu zımbırtı freeloader ı ortadan kaldırıyormuş ancak wiifit çalışmaz dediler zımbırtılı aletlerde.

2. Yer Japon Oyuncak karşısındaki oyuncakçı fiyat 550 (ntsj)zımbırtılı ama wii fit çalışır dediler

3. Yer Armağan pasajında zımbırtılı fiyat 650 (pal) wiifit çalışır dedi

hangisinin dediği doğrudur, birde en iyi (en sorunsuz ve en çok satılan) zımbırtı hangisidir ayrıca güvenilir sağlam bir wii satıcısı (ankarada) önerebilir misiniz ?

• ırmak toyslanda 450 ytl ntcs-u+adaptör+ilaç(soguk algınlıgı için) 2inci el bölümüne bi bak orda ilanları vardı

not:wii fit her konsolda çalısıyor galiba sadece oyunda arıza çıkarıyor diye biliorum ama genede bilenlerin yanıtlaması daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizMellin -- 7 Temmuz 2008; 15:55:38 >
  • wiifit çalışır diyebiliyorum wiide takılı olan her marka zımbırtıda. Kaldı ki freeloader ile istediğin gibi region ayrımı olmaksızın cihazında oynatabilirsin.
    Televizyonun ntsc uyumlu ise kesinlikle Ntsc al ve 450'den fazla verme.
  • nintendo nun şuana kadar çıkan oynadığım konsollarından tek bir kanıya vardım ntsc daima daha iyidir...Gerçi artık 60 hz pal desteği ile bu durum ortadan kalksa da lcd, özellikle plasma tv lerde çok hafif farklar görebiliyrsunuz...
    Wiifit hepsinde çalışır, oyunu için de eğer bölge sorunu olursa freeloader ile bunu halledebilirsiniz(şuana kadar hiçbir zımbırtı bölge kodunu tam analamıyla ortadan kaldırmış değil) ya da netten kendi bölgenize uygun oyunu indirirsiniz(zımbırtınız varsa) ve güzelce oynarsınız...Ben şahsen böyle yaptım ntsc konsolumda pal wiifit oynamak için..
  • Heheh yaw çok enteresan. Bende de wii var, NTSC-U. Bugün bir şekil D&R a gittim, orda kendini bu işin uzmanı sayan bir kişi vardı. Dedim danışayım. Adama sordum "IIıh mümkün değil çalışmaz pal wiifit NTSC-U" ile...

Dedim "İyide bu alet bluetooth ile haberleşiyor, nasıl çalışmasın, elimde NTSC-U wiifit var..."

"Biz sattık birine geri getirdi bla bla bla...."

Yani adam beni fıtık etti. Bi de sordu kaça aldığımı, piyasadan daha ucuza diyince bozuldu felan.

Neyse, ben wiifit almak istiyorum, NTSC-U konsolda PAL Wiifit çalışır mı? (oyunu değik board'u)

Eğer çalışır diyorsanız paraya kıyıp alacağım...
  • çalışmaması oldukça komik olur(: tıpkı oyun kolunun çalışmaması gibi birşey(:
    Yüzde yüz çalışmaktadır,şuan ben ntsc konsolumda buradan aldığı wiifit i oynuyorum(: dediğiniz gibi bluetooth la haberleşiyor zaten çalışmamasının imkanı yok(:
    u arada wiifit denilen mucizevi alet her wii severin evinde olması gereken bir üründür kesinlikle pişman olmazsınız^.^
  • Ben de aynı şeyi düşünmekteyim...

Ama beni düşündüren bir diğer konu da NTSC-U konsol da NTSC WiiFit'in bana lbs ve feet değerleri vermesi. Bunu da zırt pırt düzeltmek üşendirmekte beni açıkcası.

Ne yapsam acaba, gidip uygun bi yerden alsam mı? Ankara için neresini önerirsiniz wiifit için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır PS Vita
    7 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun ntsc olursa(internetten indirip zımbırtın sayesinde çalıştırırsan) elbette inch lerle libre lerle feet lerle uğraşıyorsun(: oyunu free loader ile kullanıp pal dvd den açarsan bu sorun olmuyor; yani bu tamamiyle oyunla alakalı konsolla değil..
    Fakat çok da başını ağrıtmıyor inch ler feet ler, çünkü sana verilen orjinal oyunun kataloğunda güzelce bir çeviri tablosu mevcut(: ama dediğim gibi free loader ile pal oyundan da oynayıp cm lere dönebilirsin(:
  • dostum en ucuz bulduğun yerden al çip region farkını kaldırmayabilir wiifit oynaman için ama bitane freeloader indirirsin internetten atarsın cdye oynarsın kafanı yorma.freeloader ile ntsc makinada pal wiifit onayan çok kişi tanıyorum
  • İyi de arkadaşlar freeloader ile her seferinde bir DVD takacağım. Benim daha farklı bir planım var...

Elimde WiiFit NTSC-U var. E malum console'da NTSC-U. Bir problem olmaz gibi geliyor. Ama önüne gelen "Olmaz, yapamazsın gak guk" diyor. Ben PAL WiiFit DVD'sini değil NTSC-U Wiifit DVD'sini kullanacağım.

Mesela enteresan bir olay yaptım, Top Spin 3'ü PAL olarak indirip ISO'yu modifiye ettim İLGİLİ programlarla, simdi bir adet NTSC-U Top Spin 3'üm var. WiiTennis den daha iyi, daha güzel :D

Bir arkadaşımdan wiifit board alıp denemesini yapacağım.

Sonuçları buraya yazarım...

Top Spin 3 isteyen varsa PM atabilir...

• NTSC makinede PAL WiiFit

1. Freeloader ile oynayabilirsiniz (3.3 update'ini yapmadıysanız ve yapmayacaksanız.)
    2. WiiFit channel'ı yükleyemezsiniz dolayısıyla tartılmak için bile olsa önce freeloader'ı takıp sonra oyun diskini takmak gerekiyor.

Bir de dikkat data dosyaları anlamında bu PAL ve NTSC oyunlar birbirleri ile uyumlu değil, PAL'deki verilerinizi NTSC, NTSC'deki verilerinizi PAL görmez. NTSC Wiifit channel'ı yükleyip kaldırdığımda hatta PAL oyunun save dosyasını da uçurmuştu oyun. Aman dikkat.

Kilogram uğruna biz de freeloader ile pal versiyonu kullanıyoruz ntsc makinede.
  • bende wii ve yanında wii fit almak istiyorum. istanbulda baktığım çoğu yer sadece wii + zımbırtı için 600 civarında fiyat verdi ama dün bir yerde kampanya vardı ve ikisini 690 milyona pal iki yıl garantili sattığını gördüm sanırım oradan alacağım o zımbırtı işini de ilerleyen zamanda eklerim artık
  • selamlar herkese,

ben de en sonunda wii aldım. bir sorum olacak. acaba hangi tabancayı ve aksesuarı tercih etmem gerekir? bir de wii fit almak istiyorum. en ucuz nerde bulabilirim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • Tabanca aksesüalar boş şeyler. En güzeli wiiremote ile tüm işlemlerinizi halletmek. Hepsi birer plastik parçası. Gereksiz gibi geliyor bana.

Bu arada wiifit dedik dedik ama yeni bir board daha çıkmış wii'de.

• d&r da ve media markt da 199 lira kdv dahil. d & r ı tercih edin bence. media markt çok itici bir yer. media marktda güvenliklere çok yüz vermişler. Ama ben ürünümü alırım çıkarım derseniz media markt da güzel. Nede olsa ikea nın alt katında sosisli sandvich 75 kuruş. iki tane alana da sınırsız içecek var.
    İki kişi giderseniz de bir büyük boy isveç köftesi alın iki kişiye yetiyor rahat. aşağıda sıınırsız kola için bardak veriyorlardı ya. O bardak üst kattaki köfte bölümündeki bardaklarla aynı. O nedenle boş yere bardağınızı ziyan edip bir tane daha yukardan almaya gerek yok. Eskiden üst kattaki bardaklar camdı. onları da değiştirmişler. Şimdi aklıma geldi media markt ın karşısında d &r var. (ümraniye) ikisinide dolaşın hangisinden alırsanız artık. :)
  • bu ara da izlenimlerimden şunu diyebilirim ki wii oyunları boş, wiifit gerçek. wii için 600 verip birde oyunlara 140 ar lira vermektense playstation 3 almak daha akıllıca. Çünkü konulu oyun konusunda nintendo çok basit kalıyor.
    Ama gel gelelim wiifit konusuna. playstation 3 yerine wiifit insanın yaşamında daha önemli bence. Gerçekten başarılı günlük ekzersizler konusunda. Bayağı motive ediyor insanı. nintendosu olupta wiifit ile spor yapmamak büyük kayıp olur. En kısa zamanda bir tane edinmeli. wiifit wiinin gerçek gücünü gösteren en güzel araç. Birde türkçe dil ekleseler muhteşem olacak. Onlar türkçe dil koymayacağına göre bizim ingilizceyi ilerletmemiz şart. :) Yeni wiifit cd lerini bekliyoruz.
  • arkadaşalr ben estoredan almıştım wii fiti 175 ytl world card a özel kampanya vardı kdv sıfır kampanyası takip edin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.