Şimdi Ara

Wİİ Amerika'da AYNI FİYAT???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wİİ konsol amerikada nasıl aynı fiyat olur arkadaşlar...bize özel bir pazarlama stratejisi midir?

fiyatları kontrol etmek isteyenler,

ebay.com 'da buy it now fiyatlara bakabilir ,500 dolar civari fiyatlar , amerika'dan alacakdım vazgeçdim, bir NTSC problemi var tabi,

Bir De bir sorum oacak

ben mümkün olan bütün oyunları 2 hatta 4 kişi oynamak istiyorum.. bunun için ekstra wii-mote almak lazım sanırım...peki ya wii-chunk neden gereksiz? orjinal kunutusundan chunk ve remote beraber cıkıyor...beni bu konuda aydınlatırsan ltf

• o ebayda adamlar kendi koyuyo fiyatları türkiyenin gittigidiyoru gibi yoksa orda 249$
  • değil ama walmart.com'a bakabilirsin
  • git mağazadan al ozaman 220 dolar felan amerikada
  • adam 3 gün marketin önüne çadır kuruyo bekliyo wii almak için sonra 3 katı fiyata satıyo. Bilmiyomusun bunu? orda çıktıı anda bitiyo wii. Onun için amerikadan alıcaksan biraz bekle ama avrupadan alman daha maakul ben öyle yaptım 250 euro ya almanyadan aldım
  • almanyada oyunları nekadar biliyor musun sentinal ?

birde sipariş vermek için güvenilir bir site var mı almanya kaynaklı hele bide parayı kapıda ödediğin felan olsa yada havale ile ne biliyim kredi kartı girmesinde işin içine
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

almanyada oyunları nekadar biliyor musun sentinal ?

birde sipariş vermek için güvenilir bir site var mı almanya kaynaklı hele bide parayı kapıda ödediğin felan olsa yada havale ile ne biliyim kredi kartı girmesinde işin içine

almanyada oyunlar 49 euro tanesi. Ama sana tavsiyem ebayadn almak oyunları. Orda millet oynayıp bitirince 10 euro ya satıyolar. Ben öyle yapcam şahsen sorun olcağını sanmam. konsolu alıcaksan internetten alıcaksan hiç bi fikrim yok ben arkadaşa aldırttım. Araştırıp bulmalısın. muhtemelen alman sitesinden alırsan almanyada yaşayan tanıdığın varsa onun adresini yazarsın ona gider o da sana postayla yollar. En güvenilir şekli bu. Yada direk siteden gelsede olabilir.
  • 10 €'ya Wii,XBOX 360 oyunu bulmanız falan zor.Çok eski olmadıkça.Genelde fiyatlar artıyor açık artırma olduğu için....
  • Wii Amerika satış fiyatı 249$ arkadaşım. Yani 361 YTL

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcmcat92400050007&type=category

Avrupa'da 249€ Yaklaşık 450 YTL

Türkiye'de ise 799 YTL.
  • Gecenlerde Amazon sitesinde Wii konsolu 600$ gibi bir fiyatla satılıyordu onlardada kalmamıs karaborsa yapıyorlar

Hatta suan 706$ fiyatla satılıyor ve yanında hicbir ekstra yok sadece konsol.

http://www.amazon.com/Nintendo-Wii-Family-Bundle/dp/B0009VXBAQ/sr=1-1/qid=1167085753/ref=sr_1_1/105-9280431-1408454?ie=UTF8&s=videogames

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 26 Aralık 2006; 0:30:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

Wii Amerika satış fiyatı 249$ arkadaşım. Yani 361 YTL

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcmcat92400050007&type=category

Avrupa'da 249€ Yaklaşık 450 YTL

Türkiye'de ise 799 YTL.

yurdumuzun insanı yolunacak kaz olduğu için bu fiyat normal distribütörler böyle kapkaç zihniyetinde olurlarsa daha çok soyuluruz.

• s'nek'deki bi programda nintendo günüydü. Sunucu wii we diğer oyun konsollarına hükümetin %40 vergi koyduğunu söyledmişti. Yani bi kumarhane makinasıyla aynı oranmış.

Almanyadan getirtmeyi düşünüyorm. Almanyadan çıkartırken ürünü alırkenken aldıkları vergiyi geri iade ediyolarmış. Fiyat 400 civarına iner heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.