arkadaşlar öncelikle merhaba,uzun zamandır bi wii almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir kaç soru var.
öncelikle bazı arkadaşlarım bir süre sonra wii den sıkıldıklarını söledi bu doğru mu? wii alıcam ama pal mi almalıyım yoksa ntsc de alsam olur mu ve ikisinin arasındaki farklar nelerdir? eğer ntsc alırsam oyunlarını kolay bulabilirmiyim?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
biraz arama yapabilirsiniz bir çok kere açılıp tartışıldı bu konular ,arama yaptıktan sonra okuduklarınızı anlamazsanız tekrar açın derim
dostumdan paso grafik bekleyen biriysen bi süre sonra sıkılırsın ama xbox1den braz daha iyi olsun benim için yeter dersen sıkılacağını hiç sanmıyorum.ntsc ile pal arasında hiçbir fark yok sadece televizyonun multisistemi destekliyorsa ntsc almanda hiçbi sorun olmaz ama desteklemiyorsa siyah beyaz görüntü alırsın başka bişe yok oyun konusuna gelince cihazına zımbırtı taktırdıktan sonra oyun arama gibi bir derdin olmaz kolayca bulursun
bu zımbırtıyı nerelerde taktırabileceğimi biliyormusunuz peki?
hangi şehirde olduğuna bağlı istanbuldaysan veya adanadaysan hem çip hemde oyun konusunda yardımcı olacak kişiler tavsiye ederim sana
istanbuldayım ae.s@hotmail.co.uk konusabilirsek çok iyi olur