Şimdi Ara

Wii nin Yerini Alır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FlingPC şu an hepsiburada.com da indirimli olarak satışta.İncelemenizi tavsiye ediyorum.Wii nin alternatifi olabilir mi?

http://www.hepsiburada.com/Liste/fling-pc/ProductDetails.aspx?productId=oyunmak400044&categoryId=33000343

• Tek kelimeyle cevap yazayım.

Olmaz
  • neden olmaz açıklarmısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spilanemon
    neden olmaz açıklarmısın..

Eğer Pc de wii ye benzer bir yapı kullanmak istiyorsan. Performansı nasıl olur onu da bilmemekle beraber belki bu cihaz düşünülebilir.

Olmaz Çünkü:

- Wii deki oyunları pcde bulamazsın, Wii sadece tenis,spor veya kaba tabirle çocuksu görünen oyundan ibaret değil.
    - Bazı oyunlar var ki Motion Plus, Nunchuk, remote 3 lüsü ile ancak oynuyorsun. tek bir kol bu 3 cihazın işini rahat bir kullanıma olanak vererek yapabilecek mi?
    - Tanıtımında desteklediğini söylediği 60 a yakın oyun ne?
    - Pc oyunlarının hepsini destekler diyelim. Pcnin mevcut oyunları klavye mouse veya gamepad e göre dizayn edildiği için %100 verim alınmaz.

Liste uzatılabilir. Kısacası wii'nin yerini ufakta olsa tutabilir ama bunu destekleyen yazılım ayağı önemli olan. Şu an öyle bir yapı yok benim gördüğüm. Evde çocuklar eğlensin diye wii ye belki ucuz bir alternatif olur, ona bişey denmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 4 Mart 2011; 12:07:00 >

• Teşekkürler.Tabiki wii ile %100 aynı olması mümkün deği ama wi nin kendisi,aksesuarları vede oyunları düşünüldüğünde maliyeti oldukça yüksek olması nedeniyle FlingPC ucuz fiyatı ve de farklı işlevleriyle(air mause özelliği) bedava oyunlarıyla alternatif olabilir.
  • bu linkte kullanımına dair bir video var

http://www.youtube.com/watch?v=o6jzozTpKKM&feature=related

bayağı yaratıcı imiş...
    wii remote u laptop da kullandım.... ayarları iyi yapınca ve wii nin ir çubuğu sayesinde standart bir wireless mouse dan daha kolay ve daha kullanışlı bir mouse deneyimi elde etmiştim....

ama flingpc her pc de kolayca bu işi yapmayı sağlıyor,
    hem de ekranın etrafında wii remote gibi ir çubuğu veya yanan mumlar olmaksızın

bence bayağı güzel bir fikir...
    sanal klavye ile de çok kullanışlı bir geniş ekran home internet browser deneyimi elde edilebilir

yine de bir denemek lazım

mesela dolphin emulatör yüklü bir pc'de veya standart bir pc oyunu ile....

aynı tadı verir mi ???
    o zaman karar verilebilir.......

• Ben aldım ve denedim.Gerçekten beğendim.Wii de kullandım ama bana wii den daha zevkli geldi.Özellikle virtdua Tennis oyunu çok eğlendirici.Tabi bu benim fikrim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FlingPC bende de var. Şimdi yenice wii alıyorum. Bir arkadaşımın wii'si ile karşılaştırma fırsatım oldu daha önce.

Öncelikle FlingPC çok iyi düşünülmüş. Zaten güçlü bir dizüstü bilgisayarın varsa niye konsola para veresin ki? Ancak malesef yazılımsal olarak (Belki de donanımsal olarak) fling PC gerekli hassasiyeti vermiyor. Wii'de yapabildiğim atışları FP'de yapamıyorum. Hele ki FP'nin masa tenisi tam bir felaket. Topu istediğim tarafa yönlendiremiyorum sadece kumanda ile vurma hareketi yapabiliyorum. Ancak wii'de daha kontrollü atışlar yapılabiliyor(Motionplus ile denemedim, belki motionplus ile resort oynarken daha da kontrollüdür).

FP bir çok oyunu destekliyor demiş ancak yukarıda da bahsedildiği gibi PC oyunlarını klavye ve mouse ile oynamak çok daha kolay ve kontrollü.

FP'de kılıç oyunu var mesela, kontroller şöyle: Kumandayı hızla yukarı(yüzüne doğru) kladırırsan koruma yapıyor, hızla ileri doğru itersen ileri hamle yapıyor. Bu kadar!
    Yani öyle kılıcımı alttan üstten sağdan soldan sallıyayım, karşımdakinin hareketlerine göre bloklama yapayım falan yok. A tuşuna bas korun, b tuşuna bas hamle yap kadar basit ve A tuşu = yukarı hamle; B tuşu eşittir ileri hamle.

FP'de tek zev aldığım oyun bowling oldu. Onda da kontrol olayının hassas olması gerekmediği içindir belkide.

FP'de numcuck(mıdır nedir) gibi bir eklenti ile iki eli kullanma imkanı yok.

Eğer FP oyunlarını yeniler ise (yazılıma ciddi yatırım yapar ise) o zaman fiyat farkından ötürü tercih edilebilir. FP kumandası malzeme, buton yumuşaklığı, bluetooh mesafesi olarak çok kaliteli ve şık gerçekten. Bu yüzden donanımında da kaliteli ve hassas bileşenler kullandıklarına inanıyorum. Ama malesef wii kadar keyifli ve gerçek hareketleri algılamayı gerektiren oyunlar yok.

Naçizane fikrim böyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 30 Mayıs 2011; 16:02:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.