Şimdi Ara

Wii Remote Plus ve bazı oyunlar hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-Ben de plus içinde gömülü remote var, peki plus istemeyen oyunlar bu kumanda ile oynanamıyor mu diye merak ediyorum, sanırım cevap oynanıyor olacak ama emin olmak istedim (wii sport'u oynayabildiğime göre).
    2-Birşey de dikkatimi çekti, remote plus'lar 150TL ama remote+motion plus olarak satılan kollar 170TL. remote plus'un daha pahalı olması gerekmez miydi?
    3-http://www.overgameweb.com/product_view.asp?ProductName=wii-sports-resort-motion-plus-bundle&PType=&Platform=4&Category=&Order=ReleaseDate&Sort=DESC&Page=1&Str=sports%20resort&Product=1188&InStock= ve böyle birşey buldum, burada sports resort + 2 motion plus diye bir paket gösteriliyor ve 119TL diyor, dışarda böyle bir paket hiç görmedim, ya yanında bir motion plus veriliyor ya da bir remote plus. bunun hakkında ne diyorsunuz? bir yolsuzluk mu var
    4-ben ikinci kol almak istiyorum ve bunun için sports resort + remote plus olan paketi almayı düşünüyorum sizce bu mantıklı mı? (vatancomputer'da fiyatlar iniyor bazen,eğer yine inerse ancak o zaman alabileceğim)

bir de iki oyun hakkında fikir sormak istiyorum:

5-wii music nasıl bir oyun ? bir sitede bu oyunun iki türünü görmüştüm bir wii music bir de wii music sw gibi bir ürün vardı, böyle iki versiyonu var mı gerçekten?
    6-mario party 8 i oynayan var mı? nasıl sizce? wii'deki en iyi parti oyunu nedir sizin görüşünüze göre? (mario party'nin eskilerinden birini oynamıştım ve zevkliydi o yüzden bu da güzel olabilir diye düşündüm)

çok soru oldu kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 10 Şubat 2011; 19:38:43 >

• 1- motion plus desteklemeyen oyunlar, motionplus takılı olsa da görmez... yani sorun olmaz...
    2- 2 paket, 2 adet ürün vs... daha ucuza mal olmasa yapmazlardı zaten bence...
    3- overgame'de bi yamukluk olmaz :) ne yazıyosa odur...
    4- nerede ucuza bulursan ordan alman en güzeli... sadece çakma alma, orjinal al derim... fiyat farkına değer...

5,6- iki oyunu da oynamadım, bilmiyorum... en iyi party oyunu raving rabbidstir(1-2-tv party-travel in time) bence...
  • yanıtlar için teşekkür ederim.
    overgame zaten yamukluk değil cömertlik yapmış eğer o resimdekini satıyorsa
    evert rayman raving rabbids i duydum,herkes onu övüyor.
    ve orjinal alma konusunda hem fikirim, çakma almayı düşünmüyordum.
    fiyatlar çok tutarsız,gerek konsol gerek aksesuarlar..özellikle konsol fiyatları sürekli değişiyor ve her yerde farklı.
    aksesuar ve oyunlar da öyle. teknosa sports resort+remote plus'u 179Tl ye satıyor. ben her yerde 169'a görüyorum. vatan'da şu an 155tl.
    bir şey daha soracağım motion plus, sadece onu destekleyen oyunlarda fark yaratıyor değil mi? ona gerek duymayan oyunlarda bir fark yaratmıyor?
    peki motion plus'ın en iyi kullanıldığı oyun nedir sizce? çoğu kişi wii sports resort diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 10 Şubat 2011; 19:38:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grim.fandango

yanıtlar için teşekkür ederim.
    overgame zaten yamukluk değil cömertlik yapmış eğer o resimdekini satıyorsa
    evert rayman raving rabbids i duydum,herkes onu övüyor.
    ve orjinal alma konusunda hem fikirim, çakma almayı düşünmüyordum.
    fiyatlar çok tutarsız,gerek konsol gerek aksesuarlar..özellikle konsol fiyatları sürekli değişiyor ve her yerde farklı.
    aksesuar ve oyunlar da öyle. teknosa sports resort+remote plus'u 179Tl ye satıyor. ben her yerde 169'a görüyorum. vatan'da şu an 155tl.
    bir şey daha soracağım motion plus, sadece onu destekleyen oyunlarda fark yaratıyor değil mi? ona gerek duymayan oyunlarda bir fark yaratmıyor?
    peki motion plus'ın en iyi kullanıldığı oyun nedir sizce? çoğu kişi wii sports resort diyor.

evet, sadece destekleyen oyunlarda...

grand slam tennis :)

• hım evet youtube'dan biraz izledim grand slam tennis de iyiye benziyor plus konusunda.
    teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.