Şimdi Ara

Wii Sports Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta wii aldım yeni aranıza katıldım. wii sport hakkında bir

sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

wii karakterini seçiyorum tecrübe puanı sıfırla başlıyor. Sonra mesela boks

oynuyorum kazandıkça puan veriyor ve yeni boksör rakip olarak çıkıyor.

En son 10 rakip falan yendim ve 780 puanlara çıktım ve rakipler giderek

güçlendi. Fakat yorulduğum için kapattım ve yeniden oynamak için açtığımda

sıfır puanla başladım rakipler haliyle hafif geldi. Bu karakterlerin yani mii lerin

aldığı puanları kaydedemiyomuyuz. Yani boxta 10 rakip yenmişken başa dönmek

çok sıkıcı. Mutlaka mii lerin tecrübe puanları kayıt edilebiliyordur yardımcı olursanız

sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• anamenüde mii channel var ordan girmeyi denedim.

This channel cant be used diyor.

Karakter oluşturamazsam her seferinde guest olarak girdiğimde karakter puanım sıfırlanacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobo13

anamenüde mii channel var ordan girmeyi denedim.

This channel cant be used diyor.

Karakter oluşturamazsam her seferinde guest olarak girdiğimde karakter puanım sıfırlanacakmı?
    Yok canım öyle saçma şey mi olur, mutlaka kaydetmesi gerek ana hafızaya. Ben de merak ettim, ulen şu toyluğun gözü çıksın, işi kapınca aylar sonra okusan belki ne komiğine gidecek, ama şimdi bilmemek inasnı sinir ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Yok canım öyle saçma şey mi olur, mutlaka kaydetmesi gerek ana hafızaya. Ben de merak ettim, ulen şu toyluğun gözü çıksın, işi kapınca aylar sonra okusan belki ne komiğine gidecek, ama şimdi bilmemek inasnı sinir ediyor.

Alıntıları Göster
    guestleri seçersen puanın kaydolmaz, kendi yaptığın miiyi seçmen gerekiyor. miichannel'ın açılmaması ise garip. istersen system update yapmayı dene, belki sorun çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

guestleri seçersen puanın kaydolmaz, kendi yaptığın miiyi seçmen gerekiyor. miichannel'ın açılmaması ise garip. istersen system update yapmayı dene, belki sorun çözülür.

Alıntıları Göster
    wii sportsun içinden herhangi bir karakteri seçme.. öncelikle miichannel'a gir, ordan kendi mii'ni yarat.. daha sonra oyunun içinde o mii'yle oyna..
    böylece her defasında başlan başlaman gerekmeyecek diye düşünüyorum.. wii kendi kaydediyo yani ekstradan kayıt edeyim diye bişe yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: ares88

wii sportsun içinden herhangi bir karakteri seçme.. öncelikle miichannel'a gir, ordan kendi mii'ni yarat.. daha sonra oyunun içinde o mii'yle oyna..
    böylece her defasında başlan başlaman gerekmeyecek diye düşünüyorum.. wii kendi kaydediyo yani ekstradan kayıt edeyim diye bişe yok..

Alıntıları Göster
    elindeki wii korean olabilir mi?
    mii kanalının açılmaması korea'dan ntsc'ye devşirilmiş wii'lerde görülen bir durum.
    menü versiyonu kaç ayrıca?

• quote:

Orijinalden alıntı: WiiCrazy

elindeki wii korean olabilir mi?
    mii kanalının açılmaması korea'dan ntsc'ye devşirilmiş wii'lerde görülen bir durum.
    menü versiyonu kaç ayrıca?

Alıntıları Göster
    Çok sıkıcı bir durum ya her seferinde sıfır puanla başlıyorum.

Ana menüde mii channel a giriyorum.

Ekranda çıkan yazı şu.

This channel cant be used.

o kadar tecrübe kazandım ama mecburen guest karakteriyle başladığım için her seferinde en dandik rakiplerle

ve sıfır puanla başlıyorum. Puan kazanıyorum sonra wii yi kapatıp başka bir zaman oynadığımda herşey sıfırlanıyor.

Bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar.

This channel cant be used. bu ne demek bu kanal nereye uçmuş ya.

Elimdeki alet koreanmı bilmiyorum update edilmişmi onuda bilmiyorum. Sadece ikinci el aldım pal ve softcpli sadece bunu biliyorum.

Bununla alakası olabilirmi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobo13 -- 28 Eylül 2009; 12:00:05 >

• quote:

Çok sıkıcı bir durum ya her seferinde sıfır puanla başlıyorum.

Ana menüde mii channel a giriyorum.

Ekranda çıkan yazı şu.

This channel cant be used.

o kadar tecrübe kazandım ama mecburen guest karakteriyle başladığım için her seferinde en dandik rakiplerle

ve sıfır puanla başlıyorum. Puan kazanıyorum sonra wii yi kapatıp başka bir zaman oynadığımda herşey sıfırlanıyor.

Bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar.

This channel cant be used. bu ne demek bu kanal nereye uçmuş ya.

Elimdeki alet koreanmı bilmiyorum update edilmişmi onuda bilmiyorum. Sadece ikinci el aldım pal ve softcpli sadece bunu biliyorum.

Bununla alakası olabilirmi arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Biraz nette bakındım da, @WiiCrazy'nin de dediği gibi aşağıdaki forumdan da takip edebilrisin ayrıca, Korea'den alınan makinalarda oluyormuş. Region update önerilmiş ama devamını okuyamadım, bir bak istersen.

http://www.wiihacks.com/general-homebrew-hack-issues/7511-modified-korean-wii-mii-channel-does-not-work.html

• quote:

Biraz nette bakındım da, @WiiCrazy'nin de dediği gibi aşağıdaki forumdan da takip edebilrisin ayrıca, Korea'den alınan makinalarda oluyormuş. Region update önerilmiş ama devamını okuyamadım, bir bak istersen.

http://www.wiihacks.com/general-homebrew-hack-issues/7511-modified-korean-wii-mii-channel-does-not-work.html

Alıntıları Göster
    Peki şimdi ne yapmamı öneririrsiniz arkadaşlar. Versiona nerden bakılıyor. Ve bu makinayla fazla kurcalamadan

uygun fiyata nerede düzeltebilirim bu problemi?

• quote:

Peki şimdi ne yapmamı öneririrsiniz arkadaşlar. Versiona nerden bakılıyor. Ve bu makinayla fazla kurcalamadan

uygun fiyata nerede düzeltebilirim bu problemi?

Alıntıları Göster
    versiyona sol altta ingiliz anahtarı tuşundan wii settings bölümüne girip sol üstte görebilirsin. update yapmak için yine aynı yerden ekrandaki sağ tuşuna tıklayıp wii system update bölümünden yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

versiyona sol altta ingiliz anahtarı tuşundan wii settings bölümüne girip sol üstte görebilirsin. update yapmak için yine aynı yerden ekrandaki sağ tuşuna tıklayıp wii system update bölümünden yapabilirsin.

Bilgiler için saol. İnternet bağlantım yok update yapmaz heralde internet olmadan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

Bilgiler için saol. İnternet bağlantım yok update yapmaz heralde internet olmadan.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şunu soracaktım, Mii bölümüne girmek için Lan Adaptör zorunlu mu, bazı yerlerde öyle okudum, acaba @bob13 sizde var mı lan adaptörü?

• quote:

Arkadaşlar şunu soracaktım, Mii bölümüne girmek için Lan Adaptör zorunlu mu, bazı yerlerde öyle okudum, acaba @bob13 sizde var mı lan adaptörü?

Alıntıları Göster
    yoo, öyle bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

yoo, öyle bir şey yok

Alıntıları Göster
    Gülme birader, acemiyiz
  • quote:

Gülme birader, acemiyiz

Alıntıları Göster
    Internetten update konusunda internetinin olmaması iyi olmuş :)
    Yoksa bütün yatırım çöpe giderdi. 4.2 yayınlandı, tüm zararlı içeriği silip atıyor wii'den :)
  • quote:

Internetten update konusunda internetinin olmaması iyi olmuş :)
    Yoksa bütün yatırım çöpe giderdi. 4.2 yayınlandı, tüm zararlı içeriği silip atıyor wii'den :)

Alıntıları Göster
    Sonuç olarak şimdi bana ne önerirsiniz arkadaşlar. Mii kararkteri oluşturamayacakmıyım?
  • quote:

Sonuç olarak şimdi bana ne önerirsiniz arkadaşlar. Mii kararkteri oluşturamayacakmıyım?

Alıntıları Göster
    Mii kanalını kaldırıp, yeniden kur... ama nasıl yapılacağını burada anlatmam mümkün değil.
  • quote:

Mii kanalını kaldırıp, yeniden kur... ama nasıl yapılacağını burada anlatmam mümkün değil.

Alıntıları Göster
    Sanırım bir wii tamiri yapan dükkana götürmekten başka çare kalmadı. Sorunu halen çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobo13 -- 2 Ekim 2009; 15:05:13 >
  • quote:

Sanırım bir wii tamiri yapan dükkana götürmekten başka çare kalmadı. Sorunu halen çözemedim.

Alıntıları Göster
    Wii ye format çektim belki mii kanalı düzelir diye. Çekmez olaydım. Usb loader gecko channel falan hepsi uçtu. Şimdi hiçbir oyun çalışmıyo. Mii kanalı yükleyelim diye yola çıktık artık wii sports bile çalışmıyor.
  • quote:

Wii ye format çektim belki mii kanalı düzelir diye. Çekmez olaydım. Usb loader gecko channel falan hepsi uçtu. Şimdi hiçbir oyun çalışmıyo. Mii kanalı yükleyelim diye yola çıktık artık wii sports bile çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    @Bobo, dostum sen de ne cesaret varmış, ben yeni aldığım Wii'ye üç beş şey yüklemek için ne kadar uzun süre nette araştırma yapıp üstadlardan yardım alıp da anca yapabildim, sen direk çekmişsin formatı, geçmiş olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.