Elimde arkadaşımın bana yaklaşık 1 yıl önce verdiği bir wii mevcut. Ürünü hiç kullanmadım ama forumu okuduktan sonra kullanmaya karar verdim. Sizden istediğim yardım da şöyle. Öncelikle benim non-chuck denen aletim kayboldu. Bundan bir tane almam lazım ama yanılmıyorsam yeni kumanda gibi birşey çıkmış. Motion plus mı ne. Bunu almam daha mı iyi olur. Televizyonumda çok iyi yeni bir plazmam var. Bunun içinde arkadan bağlamak için bir aparat almam gerekiyormuş galiba. Son olarakta Sinanpaşa pasajı benim chip taktırma olayımı çözer mi? Taktırmalımıyım yoksa bu şekilde az ama öz oyunlamı devam etmeliyim.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Nunchuk olmalı wii için illaki yenisini almaya bak derim Motion plus özelliği sadece daha harekete duyarlı olmasını sağlıyor remote'nin ona ek olarak takılıyor zaten onu destekleyen oyunlarda pek yok ilerde elbet çoğalır hd desteliyor ise tv'in o zaman wii component kablo alman lazım 480p görüntü destekiyor en fazla konsol çip olayını gelirsek ben orjinal takılmandan yanayım tabi karar senin illaki taktıracam dersen 100 tl bulur sana bunun fiyatı.