Şimdi Ara

WiiU+SuperSmashBros.+New Super Mario U=661tl !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ilk defa bir shopto ya gireyim dedim ve sayfalar arasında dolaşırken bir şey gözüme çarptı

http://www.shopto.net/video-games/wiiu/WIIUHW96-wii-u-white-basic-console-super-smash-bros-new-super-mario-u

İlanda gördüğünüz gibi WiiU + Super Smash Bros. + New Super Mario U 189 pound(indirimli hali) a geliyorki oda 661 tl tutuyor yeni nesil konsol sınıfındaki bir konsol için çok iyi.
    Size sorum şu bu indirim ne kadar sürer ve ben bunu gümrükten geçirirken ne kadar para öderim?

• Fiyat güzel ama buraya gelirken yüksek ihtimal gümrüğe takılıcak.Alıp getirebilicek birisi olsa harika fiyat
  • Bu indirim ne kadar sürer acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santonir0n

Bu indirim ne kadar sürer acaba

Hocam bu ürün şuan zaten PRE-ORDER yani ön sipariş. Stokta yok. Çıktığı zaman bu fiyattan siteden alınabilir.
    AMA; shopto.net Türkiye'ye konsol GÖNDERMİYOR. 3DS de dahil yollamıyor. Sepete attığınızda hata verir anlarsınız.
    Diyelim ki gönderiyor olsa bile en az 30 pound bir kargo tutar ağırlık ve boyuttan dolayı. Kaybolmasın diye takipli kargo alsanız 40 pound falan tutar (en kötü)
    sonra Türkiye'ye girince %20 gümrük vergisi ödersiniz. Bu bir kuraldır. (75 euro üzeri ürünler gümrük vergisine tabidir)

190 + 40 : 230 Pound yapar

50'de vergi 280 Pound : 980 lira yapar:)

Ayrıca satılan ürün 8GB Basic model. Yanında 13 poundluk Mario ve 40 poundluk Smash Bros var.
    Dayım dün Almanya'dan benim için 690 liraya (mediamarkt) Mario Kart 8 32 GB Deluxe bundle aldı. Daha düşük fiyatlı setler de var. Gelecek bir yakınınız varsa bu şekilde almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikininfifisi -- 25 Kasım 2014; 14:17:33 >

• Teşekkürler ilgilendiğimiz için bu arada dayiniz yaza doğru bir daha gidip gelirse konusalim :) staj parasiyla almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransadan pal olarak getirticem kendime bu hafta.Bitirmek istediğim 4-5 oyun var onları bitirip satıcam.
  • Şuan bu ürün 700 tl'ye geliyor buna ek olarak vergi ve kargo var.Shopto olmasa bile başka sitelerden alınabilir fakat lanet gümrükten geçip geçmeyeceği soru işareti
  • Gümrüğe %100 takılır :D kocaman kutusu var çünkü. 3ds bile takılırken wii u nun geçmesi imkansız gibi bişey. Bi tanıdık yoksa zor :(
  • fiyat 199 pound olmuş.birde gümrüğü var bunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.