Şimdi Ara

Wildfire S En Kolay S-off yöntemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
20.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kilim

quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

cihaza bu sefer hboot-1.0.8.0099 yaptım s-on oldu. bu sefer kesin olarak s-off ve root işlemini gerçekleştireceğim kısmetse buldum yöntemi galiba

hboot 1.08 ile s-on olduktan sonra hangi yolu izlememiz gerekiyor?

hboot 1.0.8 ve üstte locked mı yazıyor? eğer locked yazıyorsa htcdev sitesinden unlock işlemlerini gerçekleştirdiğinizde olay tamamlanıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Şimdi kesin olarak Vodafone'un verdiği Türkçe 2.3.5 güncellemesini yükledikten sonra S-Off yapabiliyormuyuz?
    Ona göre güncelliyecem telefonu, daha sonra S-Off.

Bende vodafone'un verdiği update ile telefondan 2.3.5e geçtim ondan sonra s-off yaptım daha sonra hboot versionu yükseltip s-on oldu ve unlock bootloader yaptım ve root işlemiyle custom rom kurabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 12 Ocak 2012; 0:19:15 >

• quote:

quote:

quote:

cihaza bu sefer hboot-1.0.8.0099 yaptım s-on oldu. bu sefer kesin olarak s-off ve root işlemini gerçekleştireceğim kısmetse buldum yöntemi galiba

hboot 1.0.8 ve üstte locked mı yazıyor? eğer locked yazıyorsa htcdev sitesinden unlock işlemlerini gerçekleştirdiğinizde olay tamamlanıyor.

quote:

Şimdi kesin olarak Vodafone'un verdiği Türkçe 2.3.5 güncellemesini yükledikten sonra S-Off yapabiliyormuyuz?

Bende vodafone'un verdiği update ile telefondan 2.3.5e geçtim ondan sonra s-off yaptım daha sonra hboot versionu yükseltip s-on oldu ve unlock bootloader yaptım ve root işlemiyle custom rom kurabildim

MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.08.0000
    MICROP-0451
    RADIO-7.54.39.08M
    Oct 31 2011,20:38:16

• quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

eorhan83 ben yaptım 2.3.5 güncellemeyi ama başka sıkıntılar var işte..güncel marvel lazım

birinci sıkıntı..benden onay falan istemiyo direk dosyayı bulup giriyo işleme ... ikincisi ses kısma düğmesi ile açılmıyo telefon . ses kısma ve power la açılıyo..sonunda update failed..main version is older diyo...muhtemelen bendeki marvel eski...bana senin kullandığın marvel in linkini verir misiniz ???

Ben @CAYAR'ın verdiğihttp://www.mediafire.com/?wfi8h1tmff6541x link ile yaptım.

• pembe locked yazısı var mı en üstte?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam acik bir sekilde anlatim yaparmisiniz boylece bizde yapabilelim.

• quote:

pembe locked yazısı var mı en üstte?

Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

sayfanın en başlarında zaten nasıl yaptığımı yazdım.iki tane PG76IMG.zip dosyası kullandım en başta CAYAR'ın yolladığı PG76IMG.zip dosyasıyla hboot update yaptım cihaz s-off oldu işime yaramamıştı denemeler sırasında bilgisayarımda kayıtlı başka bir PG76IMG.zip vardı onu denedim cihaz s-on oldu en üstte pembe lock yazıyordu bu seferdehttp://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions/page-2 sayfasındaki işlemleri uyguladım ve bootloader unlock oldu ve root yaptım s-on haliyle ve costum rom kurabildim.

quote:

quote:

Hayır

http://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions/page-2 sayfadaki aşamaları bir deneyebilir misin

• quote:

Direk S-OFF yazıyor. XTC Clip ile işlem yapmış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eorhan83

quote:

eğer hala hboot-0.9 isehttp://www.mediafire.com/?wfi8h1tmff6541x dosyasıyla bir daha update etmeyi dene s-on ve en üstte pembe lock yazıyor olması lazım sonrahttp://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions/page-2 işlemlerle bitirebilmen lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eorhan83

quote:

eğer hala hboot-0.9 isehttp://www.mediafire.com/?wfi8h1tmff6541x dosyasıyla bir daha update etmeyi dene s-on ve en üstte pembe lock yazıyor olması lazım sonrahttp://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions/page-2 işlemlerle bitirebilmen lazım

0.90 olması sorun yaratır mı ?

• doğru yolda gittiğini gösteriyor verdiğim linkteki dosyayı indirip update ettiğinde s-on lock olacaktır muhtemelen bende o şekilde olmuştu daha doğrusu. birde belki lazım olur hafıza kartımda goldcard vardı.
  • Ben işlemler yaparken Goldcard yoktu fakat sorun da çıkarmadı.

Şu an goldcard ve root işlemini de yaptım sorun yok gibi.
  • quote:

doğru yolda gittiğini gösteriyor verdiğim linkteki dosyayı indirip update ettiğinde s-on lock olacaktır muhtemelen bende o şekilde olmuştu daha doğrusu. birde belki lazım olur hafıza kartımda goldcard vardı.

Sérd@r hocam sen ilk etapta s-off olduğuna pek ikna olmadın sanırım, farklı denemeler yaptığından olsa gerek cihazın s-on oldu tekrar. Hbbot versiyonun güncellendiği için Htcdev'den unlock kodu alarak sonuca ulaştın, bende ise gerek kalmadı

Anladığım kadarıyla benim denememde olan şu: Htc'nin orjinal Hboot dosyası 2 zip dosyasından oluşuyor. ben sadece rom1.zip dosyasını yüklediğim için Hboot versiyonu aynı kaldı (0.90) fakat cihaz s-off oldu.
    Belkide Htc güncelleme yaparken ilk aşamada bu zip dosyası ile kilidi kaldırıyor sonra yeniden kilitliyordur.

Sonuç olarak cihazım şu an root'lu ve ilk iş olarak m1ndhax8r romu yükledim . Şu ana kadar oldukça sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-AyaR -- 12 Ocak 2012; 9:25:56 >

• PG76IMG dosyasını goldcard olan ve olmayan iki farklı kartla da denedim. İkisinde de fastboot seçeneği altındaki recovery seçenneğine gelemeden dosyayı görüyor ve update edilsin mi diye soruyor. Evet dediğimde yüklemeyi sorunsuz tamamlıyor fakat s-off olmuyor.

Wildfire S En Kolay S-off yöntemi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

sayfanın en başlarında zaten nasıl yaptığımı yazdım.iki tane PG76IMG.zip dosyası kullandım en başta CAYAR'ın yolladığı PG76IMG.zip dosyasıyla hboot update yaptım cihaz s-off oldu işime yaramamıştı denemeler sırasında bilgisayarımda kayıtlı başka bir PG76IMG.zip vardı onu denedim cihaz s-on oldu en üstte pembe lock yazıyordu bu seferdehttp://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions/page-2 sayfasındaki işlemleri uyguladım ve bootloader unlock oldu ve root yaptım s-on haliyle ve costum rom kurabildim.

quote:

quote:

Hayır

http://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions/page-2 sayfadaki aşamaları bir deneyebilir misin

8. aşamada (Step 8) kalıyor

D:\Android>fastboot oem get_identifier_token
    ...
    (bootloader) [ERR] Command error !!!
    OKAY [ 0.000s]
    finished. total time: 0.016s

D:\Android>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilim -- 12 Ocak 2012; 12:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minik_jagura

PG76IMG dosyasını goldcard olan ve olmayan iki farklı kartla da denedim. İkisinde de fastboot seçeneği altındaki recovery seçenneğine gelemeden dosyayı görüyor ve update edilsin mi diye soruyor. Evet dediğimde yüklemeyi sorunsuz tamamlıyor fakat s-off olmuyor.

Wildfire S En Kolay S-off yöntemi

Benim durumum da bu

• Hboot versiyonun 1.08 olmuş,
    HTC'nin orjinal dosyasıyla güncellemeyi bi denermisin, hata verirse rom2.zip dosyasını bulup onuda aynı yöntemle yükle.
    Hboot güncellemesi tamamlanırsa bi ihtimal "command error" hatası vermeyip unlock kodunu verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAYAR

Hboot versiyonun 1.08 olmuş,
    HTC'nin orjinal dosyasıyla güncellemeyi bi denermisin, hata verirse rom2.zip dosyasını bulup onuda aynı yöntemle yükle.
    Hboot güncellemesi tamamlanırsa bi ihtimal "command error" hatası vermeyip unlock kodunu verebilir.

RUU çalıştırdığımda hata verdiği noktada bütün pcyi arıyorum ama rom1.zip ya da rom2.zip adında bir dosya bulamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAYAR

Hboot versiyonun 1.08 olmuş,

RUU çalıştırdığımda hata verdiği noktada bütün pcyi arıyorum ama rom1.zip ya da rom2.zip adında bir dosya bulamıyorum.

zip ismini hatalı verdik ondandır. Çalıştır komutuna %temp% yaz, bu klasörün içinde zip dosyalarını ara rom_01.zip ve rom_02.zip olarak atıyor...
  • quote:

quote:

Hayır

http://www.mediafire.com/?2exy28jbnn5m2d3
    adresindeki PG76IMG.zip dosyasını kullandım ve "pembe locked" yazısını nihayet elde ettim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.