Şimdi Ara

Wildfire S En Kolay S-off yöntemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
20.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

arkadaşın telefonunda denedik. 2.3.5 türkçe güncellemesi yüklü.

10 mb lık dosyayı hafıza kartına atıp recovery'den yükledik s-off oldu. sonra cmw kurup root ettik.

şu anda telefon root lu ve sorunsuz çalışıyor.

ben recovery den yüklemeye çalışınca kırmızı ünlem geliyo kalıyo öyle..acaba 10mb olan mı yanlış.siz nasıl yptınız sorun nerde bende acaba ??
  • root islemini yapmak istedigimde böyle bi sorunla karsilasiyorum acaba nedendir?
    Bu linkdeki root.zip dosyasini sd karta attim ve yüklemeye calistim.
    Acaba bu PG76IMG.zip dosyasinidami root.zip le beraber kalmali, ben silip sadece root.zip dosyasini attim?!?!

http://www.youtube.com/watch?v=SDKV08zoTF8&context=C3f21312ADOEgsToPDskKCPuSQBVGu2VS1Miw4u6aC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 13 Ocak 2012; 0:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

quote:

arkadaşın telefonunda denedik. 2.3.5 türkçe güncellemesi yüklü.

10 mb lık dosyayı hafıza kartına atıp recovery'den yükledik s-off oldu. sonra cmw kurup root ettik.

şu anda telefon root lu ve sorunsuz çalışıyor.

ben recovery den yüklemeye çalışınca kırmızı ünlem geliyo kalıyo öyle..acaba 10mb olan mı yanlış.siz nasıl yptınız sorun nerde bende acaba ??

bizim cihazın hboot'u 0.90'dı. sizinki de öyle değil se hata bundan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

root islemini yapmak istedigimde böyle bi sorunla karsilasiyorum acaba nedendir?
    Acaba bu PG76IMG.zip dosyasinidami root.zip le beraber kalmali, ben silip sadece root.zip dosyasini attim?!?!

http://www.youtube.com/watch?v=SDKV08zoTF8&context=C3f21312ADOEgsToPDskKCPuSQBVGu2VS1Miw4u6aC

hocam siz videodan anladığım kadarıyla cwm yi yani clockworkmod'u yüklememişsiniz.

bunu yükledikten sonra root dosyasını yüklemeniz gerekiyor. aşağıda nasıl yükleyeceğiniz yazılı.

quote:

PG76IMG.ziphttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213229 dosyasını hafıza kartına atın…. Ayarlar>Güç>Hızlı Açılış seçeneğini kaldırın…
    Telefonu kapatın. Pili çıkarıp 5 saniye kadar bekleyip pili takıp, SES KISMA tuşuna basılı tutarak teli açın. Karşınıza Hboot menüsü çıkacak…. Burada telefonun güncelleme bulması bekleyin ve güncelle bulduğunda ses tuşlarıyla OK üzerine gelin ve açma/kapama düğmesiyle onaylayın… İşlem bitince Restart yapın. Daha sonraki aşama için hafıza kartına attığınız PG76IMG.zip dosyasını silin…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Ocak 2012; 0:51:58 >

• quote:

quote:

root islemini yapmak istedigimde böyle bi sorunla karsilasiyorum acaba nedendir?

hocam siz videodan anladığım kadarıyla cwm yi yani clockworkmod'u yüklememişsiniz.

bunu yükledikten sonra root dosyasını yüklemeniz gerekiyor. aşağıda nasıl yükleyeceğiniz yazılı.

quote:

PG76IMG.ziphttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213229 dosyasını hafıza kartına atın…. Ayarlar>Güç>Hızlı Açılış seçeneğini kaldırın…
    Telefonu kapatın. Pili çıkarıp 5 saniye kadar bekleyip pili takıp, SES KISMA tuşuna basılı tutarak teli açın. Karşınıza Hboot menüsü çıkacak…. Burada telefonun güncelleme bulması bekleyin ve güncelle bulduğunda ses tuşlarıyla OK üzerine gelin ve açma/kapama düğmesiyle onaylayın… İşlem bitince Restart yapın. Daha sonraki aşama için hafıza kartına attığınız PG76IMG.zip dosyasını silin…

CID incorrect
    Update Fail!

hatasi aliyorum sürekli, yüklemiyor PG76IMG.zip dosyasini. Nerde hata yapiyorum acaba?
    burada 5. mesajda birisi aciklama yapmis ama tam anlayamadim ben ingilizce oldugu icin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213229&page=11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 13 Ocak 2012; 2:45:11 >

• bu PG7610000_Marvel_hboot_1.08.0099_20111216.exe HTC EU mu olacak?
  • quote:

bu PG7610000_Marvel_hboot_1.08.0099_20111216.exe HTC EU mu olacak?

Mesajlarından anladığım kadarıyla s-off telefona CWM yüklerken sorun yaşamışsın, aldığın hata genelde sd kartı Goldcard'a çevirerek çözülüyor.
    telefonun şu an s-on Locked ise htcdev.com'da tarif edilen aşamaları yaparak unlock kodunu alman gerekecek. Hboot şu an güncel olduğu için dosya indirip güncellemen gerekmiyor. Diğer aşamaları yapman yeterli.
  • arkadaşlar bana biri şu sdk fastbookt fln o 3 dosyayı link atabilrmi acil ya bi yapamadım

yukarıda pembe locked yasızı yazıyor unlock yapmak içinde bu dosyalar gerekliymiş bu şu dosyaların linkini atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAYAR

Vodafone kampanyalı Wfs'mi fırlatma noktasındayken risk alarak denediğim bir yöntem başarılı oldu. Şu an cihaz S-off.

Konunun uzmanı değilim. Açıklamalarda hatalar-eksikler varsa affola.
    **Cihazım Vodafone kampanyalı Wildfire s (sıkıntıları malum)
    **İşlem 2.3.5 güncellemesi yüklenmiş olarak yapıldı (v2.14.468.1)
    **Hboot 0.90.0000
    **Goldcard takılı ama gereklimi emin değilim (goldcard yapımını forumdan bulabilirsiniz.)

1-http://www.htcdev.com/bootloader/ruu-downloads adresinden PG7610000_Marvel_hboot_1.08.0099_20111216.exe dosyasını indirin(üyelik gerektirir)
    2- Telefonu PC'ye Htc Sync modunda bağlayın, indirdiğiniz Hboot güncelleme dosyasını çalıştırın.
    3- İşlem adımlarını onaylayın, son aşamada hata verecektir ama programı kapatmayın.
    4- "Başlat" Çalıştır'a %temp% yazarak temp klasörüne gidin. Arama yaparak rom1.zip dosyasını bulun ve biryere kopyalayın.
    5- rom1.zip dosyasının adını PG76IMG.zip olarak değiştirin ve hafıza kartına atın.
    6- Telefonu kapatın, bataryayı çıkarıp takın, güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basarak telefonu recovery modunda açın.
    7- Cihaz PG76IMG.zip dosyasını kontrol edecek ve güncelleştirmek isteyip istemediğiniz soracaktır. Ses yükseltme düğmesine basarak onaylayın
    8- işlem tamamlandığında cihazı kapatıp yeniden recovery modda açın ekranda S-OFF yazdığını göreceksiniz.

Önemli Not: bende işe yaraması sizde de olacağı anlamına gelmez. Bu tür işlemlerde her zaman risk payı vardır ve deneyenler bu riski kabul etmiş sayılırlar.

İşe yaradığı diğer kullanıcılar tarafından onaylanırsa lütfen üst konu yapılsın.. Saygılarımla

Hocam sabahtan beri uğraşıyorum. Hep hata alıyordum. Senin mesajın ve paylaştığın dosya sayesinde cihazı s-off yaptım. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl12312

arkadaşlar bana biri şu sdk fastbookt fln o 3 dosyayı link atabilrmi acil ya bi yapamadım

yukarıda pembe locked yasızı yazıyor unlock yapmak içinde bu dosyalar gerekliymiş bu şu dosyaların linkini atsın

buyur link..upload ettim

http://www.2shared.com/file/vnkWY1tC/android2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 23 Ocak 2012; 18:20:09 >
  • bişey anlamadım
  • verdiğiniz rom1 dosyasını atıyorum hiç yükleme falan olmuyor rom2 dosyasını atınca pembe locked oldu
  • Android 2.3.5 yükledim telefona wifi ım da problem cıktı aceba böyle bişey olan var mı wi-fi da mac adresi ve ip adresine kullanılamıyor yazıyo
  • CAYAR, yolladığın dosyayı kullanarak telefonu s-off yaptım. Benim de hboot 0.90 hala. Şimdi root işlemini gerçekleştirmek için tam olarak ne yapmam gerek?
    Bu arada şu iki aşamadan oluşan root anlatımını denedim, ilk aşamadaki dosyayı atıp yüklemeye çalıştığımda "CID incorrect Update Fail!" hatası alıyorum, neyi yanlış yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 7 Şubat 2012; 18:40:40 >
  • arkadaşlar gerçekten teşekkürler işe yarıyor ancak buradaki pek çok arkadaşım gibi bende olayın temelini bilmeden yaptığım için şu an bi boşluğa düştün:) verdiğiniz dosyayla güncelledim cihaz s-off oldu ve hboot 0.90 olması gereken bu mu yoksa başka birşeyler daha yapmam gerekiyormu anlayamadım
  • Çok Teşekkürler merak ediyordum tüm dosyaları derleyip hafıza kartını alıp cumartesi bu işi yapacağım Allahın izniyle
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 24 Şubat 2012; 20:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

Şuan cihaz tam anlamıyla s-off ve root olmuş durumdadır. en başta senin gönderdiğinhttp://www.mediafire.com/?wfi8h1tmff6541x PG76IMG.zip dosyasıyla s-off yaptım daha sonrahttp://www.mediafire.com/?bm38u1d788mdd74 ile s-on locked yaptıktan sonra htcdevin bootloader unlock yöntemini denedim ve sorunsuz şekilde işe yaradı.

Bende aynı yöntemle s of yapmıştım şimdi s on yapamıyorum yardım

• o dosyayı hafıza kartına attım açılışta ses kısma tuşuna bastım dosyayı gördü güncelliyim mi diye sordu yes dedim güncelledi yeniden başlattı telefonu ancak hala s-on olarak görünüyor ne yapmam lazım
  • Merhabalar,

Ben de Vodafone'dan aldığım Wildfire S'i kullanıyorum ve malum sıkıntıları yaşıyorum.

Forum konusunda bahsedilen işlemleri ve HTC'nin resmi bootunlocker işlemlerini yaptım. Şu an telefonum UNLOCK ama S-ON.

Bu durumda telefonum root olmuş olmuyor sanırım? Benim telefonumda yapmak istediğim şey tüm uygulamaları SD karta yükleyebilmek. Telefonun hafızasını sadece android işletim sistemi ve kişi listesi, mesajlar, epostalar vb. çekirdeğin temel uygulamaları kullansın istiyorum.

Telefonum S-ON ve UNLOCKED iken bunu yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.