Şimdi Ara

Wildfire S En Kolay S-off yöntemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
20.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dediğiniz yöntemle en üstte pembe renkli
    ***UNLOCKED***
    MARVEL PUT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099
    RADIO-7.53.39.03M

1. VE 2. adımı uyguluyorum ama hata veriyor RECOVERY yeşil renkte bundan dolayı bir sorun olabilir mi şu haliyle nasıl yazılm yükleyebilirim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Bütün anlatılanları yapmama rağmen hala s on fakat pembe renkli locked çıktı cihaz bilgilerim şunlar lütfen bir bilen yardım ediversin

en üstte pembe renkli
    ***LOCKED***
    MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099
    MICROP-0451
    RADIO-7.54.39.08M
    FEB 8 2012 18:29:31
    HTCdev-Unlock un tam bir türkçe açıklaması var ise lütfen onuda paylaşabilirseniz sevinirim en son aşamada malesef ondada hata alıyorum
    cihazım vadafone kampanyası ile aldım bütün güncellemeleri yapıldı sürüm 2.3.5

• bim bam bom çok şükür dostlar benimde s off lu bir htc cem var başardım en sonunda bütün faydalı bilgileriniz ve paylaşımlarınız için candan teşekkürler.

• kardeşim nasıl yaptın benimde senin yazdığın butun herşeyle aynı wildfire s im ama yapamadım sen nasıl yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-AyaR

Vodafone kampanyalı Wfs'mi fırlatma noktasındayken risk alarak denediğim bir yöntem başarılı oldu. Şu an cihaz S-off.

Konunun uzmanı değilim. Açıklamalarda hatalar-eksikler varsa affola.
    **Cihazım Vodafone kampanyalı Wildfire s (sıkıntıları malum)
    **İşlem 2.3.5 güncellemesi yüklenmiş olarak yapıldı (v2.14.468.1)
    **Hboot 0.90.0000
    **Goldcard takılı ama gereklimi emin değilim (goldcard yapımını forumdan bulabilirsiniz.)

1-http://www.htcdev.com/bootloader/ruu-downloads adresinden PG7610000_Marvel_hboot_1.08.0099_20111216.exe dosyasını indirin(üyelik gerektirir)
    2- Telefonu PC'ye Htc Sync modunda bağlayın, indirdiğiniz Hboot güncelleme dosyasını çalıştırın.
    3- İşlem adımlarını onaylayın, son aşamada hata verecektir ama programı kapatmayın.
    4- "Başlat" Çalıştır'a %temp% yazarak temp klasörüne gidin. Arama yaparak rom1.zip dosyasını bulun ve biryere kopyalayın.
    5- rom1.zip dosyasının adını PG76IMG.zip olarak değiştirin ve hafıza kartına atın.
    6- Telefonu kapatın, bataryayı çıkarıp takın, güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basarak telefonu recovery modunda açın.
    7- Cihaz PG76IMG.zip dosyasını kontrol edecek ve güncelleştirmek isteyip istemediğiniz soracaktır. Ses yükseltme düğmesine basarak onaylayın
    8- işlem tamamlandığında cihazı kapatıp yeniden recovery modda açın ekranda S-OFF yazdığını göreceksiniz.

Önemli Not: bende işe yaraması sizde de olacağı anlamına gelmez. Bu tür işlemlerde her zaman risk payı vardır ve deneyenler bu riski kabul etmiş sayılırlar.

İşe yaradığı diğer kullanıcılar tarafından onaylanırsa lütfen üst konu yapılsın.. Saygılarımla

dostum senin verdiğin şu PG76IMG dosyasını update etmiyor. Daha doğrusu açamıyor dosyayı. CWM yüklü bende... yardımcı olabilirseniz senivirim. Bir türlü s-off yapamadım. Unlock oldu ama s-off olmadı :\

• Herkeze Merhaba, Ben bütün telefonlarımı orjinal şekilde kullandım, Rom du roottu s-off vb hiç bir bilgim yok. XL kullanıyordum sattım one x dışardan sipariş verdim 2 hafta beklemem lazım. Bu arada telefonsuz kaldım ve wildfire s satın aldım ikinci el. Bu cihazda bazı şeyler istediğim gibi değil TELEFON HER ŞEY ÇALIŞIYOR AMA ARAYÜZ ÇOK ESKİ. Neler yapmam gerekli olduğunu hiç bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş bana hangi sırada olması gerekiyorsa sırasıyla yardımcı olabilirse kendisine binlerce teşekkür... ( cihazı 2.3.5 ve sense yükseltmek istiyorum. Kimse kızmasın her yeri okudum ama neyi ne sırayla yapacam yapıyorum olmuyor yada benim telefonum şuan ne yüklü anlamadım)
    Saygılar...

Şuanki durum:
    MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-0.90.0000
    RADIO-7.47.37.02M
    APR 8 2011.

HBOOT

FASTBOOT
    RECOVERY
    CLEAR STORAGE
    SIMLOCK (SANIRIM BURADA BEN KURCALAMADAN ÖNCE UNLOCK YAZIYORDU)

• Merhabalar, aslında ben wildfire sahibi değilim ama forumda dolaşırken konuya denk geldim ve merağımı gidermek için girip konuyu inceledim.

HtcDevden elde edeceğiniz rom updatesinden aşırdığınız ziple s-off olabileceğinizi pek sanmıyorum.yapabileceğiniz işlem h-boot sürümünü düşürüp eğer sizin için çıkmışsa revolutionary aracılığıyla s-off yapabilirsiniz.

Htc veya Htc dev HİÇBİR zaman telefonunuzun s-off olmasına yardım etmez.Cihazınız bootloaderi açıkken s-on ken garanti kapsamındadır.Bootloaderi açık ve s-off sa garanti kapsamından çıkar.

Uzun lafın kısası HTCDevden elde edeceğinizi rom la telefonunuzu s-off yapabilceğinizi düşünmüyorum pek de mümkün gibi gözükmüyor.Ama wildfire sahibi olmadığım için kesin birşey söylemem yanlış oluy

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Merhabalar, aslında ben wildfire sahibi değilim ama forumda dolaşırken konuya denk geldim ve merağımı gidermek için girip konuyu inceledim.

HtcDevden elde edeceğiniz rom updatesinden aşırdığınız ziple s-off olabileceğinizi pek sanmıyorum.yapabileceğiniz işlem h-boot sürümünü düşürüp eğer sizin için çıkmışsa revolutionary aracılığıyla s-off yapabilirsiniz.

Htc veya Htc dev HİÇBİR zaman telefonunuzun s-off olmasına yardım etmez.Cihazınız bootloaderi açıkken s-on ken garanti kapsamındadır.Bootloaderi açık ve s-off sa garanti kapsamından çıkar.

Uzun lafın kısası HTCDevden elde edeceğinizi rom la telefonunuzu s-off yapabilceğinizi düşünmüyorum pek de mümkün gibi gözükmüyor.Ama wildfire sahibi olmadığım için kesin birşey söylemem yanlış oluy

Merhaba,

Konuya açıklık getireyim, htcdev sitesinde wildfire s için unlock çıktığında ilk koyduğu dosyaların birinde rom_01.zip ve rom_02.zip adlı dosya vardı, ve rom_01.zip adlı dosya flashlandığında, cihaz s-off olarak gözüküyordu, daha sonradan üzerine rom_02.zip flashlandığında cihaz tekrar s-on olup, unlock olmaya hazır hale geliyordu. Ama HTC bu durumu farkederek o güncellemeyi sitesinden kaldırdı ve şuan o güncellemeyi hboot versiyonu 0.90.0000 olmayanlar yükleyemiyor, hata veriyor. Sonraki hboot güncellemelerinde s-off yapan versiyonun yüklenmesi engellendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Merhabalar, aslında ben wildfire sahibi değilim ama forumda dolaşırken konuya denk geldim ve merağımı gidermek için girip konuyu inceledim.

Merhaba,

Konuya açıklık getireyim, htcdev sitesinde wildfire s için unlock çıktığında ilk koyduğu dosyaların birinde rom_01.zip ve rom_02.zip adlı dosya vardı, ve rom_01.zip adlı dosya flashlandığında, cihaz s-off olarak gözüküyordu, daha sonradan üzerine rom_02.zip flashlandığında cihaz tekrar s-on olup, unlock olmaya hazır hale geliyordu. Ama HTC bu durumu farkederek o güncellemeyi sitesinden kaldırdı ve şuan o güncellemeyi hboot versiyonu 0.90.0000 olmayanlar yükleyemiyor, hata veriyor. Sonraki hboot güncellemelerinde s-off yapan versiyonun yüklenmesi engellendi.

Eyw hocam herkes haklı yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba.
    yaklasık 2 aydır bu konuyu inceliyorum fakat bir türlü bu işi çözemedim. Cihaz bir türlü s off olmuyor. Konuda gecen tum dosyaları indirdim cihazı fastboot ta başlatıp recovery dedikten sonra cihaz hata veriyor.

cihaz yazılım bilgileri:

Android sürümü: 2.3.5
    HTC sense sürümü: 2.1
    Yazılım numarası: 2.26.468.4
    Marvel pvt ship s-on rl
    h boot-1.09.0099
    microp - 0451
    radio - 7.57.39.10 m
    feb 8 2012

Kusura bakmayın konuyu defalarca okumama rağmen bu olayı cözemedim en sade şekliyle olayı anlatıp gereklı yazılımlar konusunda bilgi verebilirmisiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Telefonumun hafıza sorununu çözmek istiyorum yani tek istediğim hafıza kartını telefon hafızası gibi kullanabilmek. Cihazım vodafone kampanyasından alınmış cihaz. Fakat daha yeni hoparlörü patladığı için servise gitmişti servisten yeni geldi. Tüm mesajları okudum fakat kafam çok karıştı. Allah rızası için birisi bana adım adım telefonun hafıza sorununu en hızlı ve kolay şekilde nasıl çözebileceğimi söyler mi? Telefonu ses tuşu ile açtığımda gelen bilgiler şöyle :
    locked
    s-on rl
    hboot 1.09.0099
    radio 7.57.39.10m
    feb 8 2012

Ne olur yardım...
  • Arkadaşlar ben de denediğiniz gibi yapmaya çalıştım ama main version out of date, diye uyarı Verdi. Ne yapmam gerekir, kafayı bozdum rootla:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşar çok fazla yöntem denedim fakat cihaz bir türlü s-off olmadı. Şuanda cihaz unlocked yazıyor.

*** UNLOCKED***
    MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099
    MICROP-0451
    RADIO-7.57.39.10M
    Feb 8 2012, 18:29:31

Bootloader de ekrandaki yazılar bunlar.
  • Sérd@r kullanıcısına yanıt
    XDA
    root.zip yüklemen lazım bu sayfada anlatılıyo
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1195275
    ben yaptım oldu..
    Yukarıda PGIMG76.zip dosyasının 9mb olanını kullanın diğeri çalışmadı bende
    ondan sonra recovery den install zip
    root.zip yptım oldu
  • gripin_one kullanıcısına yanıt
    Yukarıda PGIMG76.zip dosyasının 9mb olanını kullanın
    root.zip yüklemen lazım bu sayfada anlatılıyo
    http://forum.xda-develo...howthread.php?t=1195275
    ondan sonra recovery den install zip
    root.zip yaptım oldu
  • Selamun aleykum arkadaşlar Allah rızası için şu PG76IMG.zip dosyasını tekrar upload edebilirmisiniz bozuk arşiv diyor. şimdiden hepinize teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.