Şimdi Ara

Wildstar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1622

quote:

Orijinalden alıntı: Promisses

Arkadaşlar oyunu bir yanım al diyor öteki yanım şu soruyu soruyor malum 120 tl verip alıcaz oyunu her ay 15dolar aylık para ödemek yerine oyun içi parayla kasıp aylık almak daha cazip fakat oyun içi para kolay mı zor mu kasılıyor?

Yani oyun içi para kasma kolay mı zor mu demek biraz garip bir soru gibime geldi açıkçası... Çünkü daha oyun çıkmadı ve belirli bir ekonomi düzeni yok. Ama genel olarak mmo tarzı oyunlarda crafting ile sağlam paralar kazanabilirsin

yahu biliyorum onu orda sormak istediğim illaki bi event bi görev yapınca gelen para yada ne bilim story den gelen para miktarını merak ettim hiç kimsenin mi dikkatini çekmedi bu ayrıca soru gayet basit yani oyun betada 16 gb oyunun illaki çoğu eksiği giderilmiş ki pre-order satışını çıkartıyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

quote:

Arkadaşlar oyunu bir yanım al diyor öteki yanım şu soruyu soruyor malum 120 tl verip alıcaz oyunu her ay 15dolar aylık para ödemek yerine oyun içi parayla kasıp aylık almak daha cazip fakat oyun içi para kolay mı zor mu kasılıyor?

Yani oyun içi para kasma kolay mı zor mu demek biraz garip bir soru gibime geldi açıkçası... Çünkü daha oyun çıkmadı ve belirli bir ekonomi düzeni yok. Ama genel olarak mmo tarzı oyunlarda crafting ile sağlam paralar kazanabilirsin

yahu biliyorum onu orda sormak istediğim illaki bi event bi görev yapınca gelen para yada ne bilim story den gelen para miktarını merak ettim hiç kimsenin mi dikkatini çekmedi bu ayrıca soru gayet basit yani oyun betada 16 gb oyunun illaki çoğu eksiği giderilmiş ki pre-order satışını çıkartıyorlar

Şimdi oyunda para kazanılıyor görevin zorluğuna göre bronz gümüş altın vs ama oyun süresi kaç altın olacak onu bilmiyoruz....o yüzden birşey söylemek zor...ama şu da var ki ev yapıp içine eşya koyduğunda onlar bile puan kazandırıyormuş yani birşeyler ürettikten sonra belirli bir süre harcadıktan sonra kazanılır para birşekilde.

• pre order yapmayanlar bu haftasonu için aşağıdan key alabilirler
    http://www.curse.com/login?returnUrl=%252fbetas%252feu-wildstar-beta-key-giveaway
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

pre order yapmayanlar bu haftasonu için aşağıdan key alabilirler
    http://www.curse.com/login?returnUrl=%252fbetas%252feu-wildstar-beta-key-giveaway

beta key aldım indirmeye başladım oyunu .Beta tam olarak ne zaman başlayıp bitecek türkiye saatiyle
  • MaXRaP kullanıcısına yanıt
    Bugün 7-8 arası başlaması lazım, Pazartesi sabah 05:00 gibi de bitiyordu genelde.
  • Beta key i olmayan varsa elimde 1 adet mevcut. isteyen pm atabilir.
  • 17:00 itibariyle başladı herzamanki gibi...nexusdayız :)
  • quote:

17:00 itibariyle başladı herzamanki gibi...nexusdayız :)

Patron sen bilir kişiye benziyorsun hangi karakteri tavsiye edersin bugün başliyacak biri için ? ve kısaca puan vericek olsan 10 üzerinde karakterler pve ve pvp olarak puan verirmisin. Örnek olarak.

Warior pve 10/4
    pvp 10/8
    Partide yer bulma 10/7

gibi :/
  • Key aldım oyun indi gireceğim şimdi. Bence şuana kadar WoW 'un karşısına çıkmış en güçlü oyun olacak. Open beta tarihini bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Patron sen bilir kişiye benziyorsun hangi karakteri tavsiye edersin bugün başliyacak biri için ? ve kısaca puan vericek olsan 10 üzerinde karakterler pve ve pvp olarak puan verirmisin. Örnek olarak.

Warior pve 10/4
    pvp 10/8
    Partide yer bulma 10/7

Ben kim bilirkişi olmak kim... büyük bir guild var onlara takılıyoruz işte
    pvp için birşey diyemem çünkü betada lvl sınırı vardı yeni kalktı

şu anda en hızlı ilerleyen stalker ve medic deniyor ama bilirsiniz ki bir süre sonra herkes bunlarla oynamaya başlar ve partilerde yer bulmak zorlaşır bu durumda....Oyunda hemen her sınıf healer tank olabiliyor ama healer için medic tank için warrior ya da stalker iyi deniyor.
    Aşağıdaki sitede wildstar için ayrılmış bir bölüm var
    http://www.guildcoexist.com/forum
    ayrıca wildstar türkiye var
    http://wildstar-tr.com/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Warior pve 10/4
    pvp 10/8
    Partide yer bulma 10/7

Ben kim bilirkişi olmak kim... büyük bir guild var onlara takılıyoruz işte
    pvp için birşey diyemem çünkü betada lvl sınırı vardı yeni kalktı

şu anda en hızlı ilerleyen stalker ve medic deniyor ama bilirsiniz ki bir süre sonra herkes bunlarla oynamaya başlar ve partilerde yer bulmak zorlaşır bu durumda....Oyunda hemen her sınıf healer tank olabiliyor ama healer için medic tank için warrior ya da stalker iyi deniyor.
    Aşağıdaki sitede wildstar için ayrılmış bir bölüm var
    http://www.guildcoexist.com/forum
    ayrıca wildstar türkiye var
    http://wildstar-tr.com/

Sağol patron yardımın içinde gerek kalmadı ztn. low grafikte bile pc kastırıyor oyunu grafik senkoronunu okadar rezil yapmışlarki terayı mediumda, dotayı ve lolu fulde oynatan makinem bu oyunu lowda oynatmıyor

• ilk olarak en düşük seviyeli PCler için oyunu optimize etmeye başlamışlar, oyun çıkana kadar bu proses devam edecekmiş. En son üst seviye PCler için optimizasyon gelecekmiş.

Anlaşılan herkes oynayabilsin oyunu derken düşük seviyeli sistemlere takılıp kaldılar, görünen o ki daha mid- ve high-end sistemlere yönelik bir çalışma yok gibi.

Ben de de kasıyor da bu oyundan değil bizim pclerin acizliğinden starcitzen oyunu var sen birde onun istediği sistem gereksinimlerine bak :) onun yanında bu oyun çok mütevazi sistem gerektiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 5 Nisan 2014; 10:39:04 >
  • Oyun gerçekten zevkli şu sınav bitsin direk alıp oynaycağım oyun olcak inş türkler bi serverde toplaşırda guild kurulur.
  • Beyler yokmu şöyle kapsamli bir PvP - End game PvE görüşlerini yazabilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geekstra sitesinde beta incelemesi videosu yapmislar guzel gorunuyor valla

http://geekstra.com/oyun/ncsoftun-yeni-mmosu-wildstari-oynadik/
  • oyun güzel de bu sözde inceleme berbatötesi....buna bakanlar oyundan nefret eder herhalde.
  • Arkadaşlar, birdahaki beta weekend önümüzdeki haftasonu mu ? Ve stress key almak için ne yapmam lazım acaba oyunu gerçekten denemek istiyorum.
  • evet haftaya .... önceki mesajlarda key verilen sitelerin linkleri var twitter adresi d evar...oralara bir göz at haftaya salıdan itibaren
  • curse sitesi dağıtıyor her beta öncesi zamanı geldiğinde alabilirsin ordan beta keyi.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.